Divarit

Video: Kakkosdivaripelaajalle punainen kortti ja pelikieltoa erikoisesta tilanteesta

08.11.
2017
42 Kommenttia
5
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

PoNoVo ja Kouvolan SB Sudet mittasivat toisiaan sunnuntaina Kaakkois-Suomen kakkosdivisioonan ottelussa Lappeenrannassa. Kotijoukkueena toiminut PoNoVo voitti pelin maalein 7-3, mutta tulosta enemmän puhutti ensimmäisessä erässä sattunut tilanne.

Susien Joonas Leppänen (punainen 41) saa videolla kohdasta 0.50 eteenpäin nähtävästä tilanteesta PR3-rangaistuksen väkivaltaisuudesta. Ainakin videon perusteella tuomio vaikuttaa melko kovalta.

Rangaistuksen myötä joukkue sai vielä 100 euron sakon ja Leppänen automaattisesti yhden pelin lisärangaistuksen. Susien tietojen mukaan Leppänen sai vielä toisenkin pelin lisäpelikiellon tuomariraportin vuoksi.

– Tilanne tapahtui alkupelistä ja lisäksi Joonakselle lätkäistiin kahden pelin pelikielto jolloin Leppäseltä menee käytännössä kolme ottelua ohi tältä kaudella tuon tilanteen ansiosta. Sarjassa pelaamme 18 runkosarjaottelua.

– Vertailun vuoksi jääkiekkoliigassa pelataan n. 60 ottelua, joten tämä rangaistus tarkoittaisi siellä noin 10 pelin pelikieltoa. Nyt jälkeenpäin on mielenkiintoista nähdä videolta se, että PoNoVon vaihtopenkki, kentällä olevat pelaajat, kontaktin saanut pelaaja sekä katsomo ei reagoi tilanteeseen juuri mitenkään, kommentoi Susien päävalmentaja Tero Laurila tilannetta.

PoNoVo sai ottelussa myös viiden minuutin jäähyn väkivaltaisuudesta ja se näkyy videolla kohdassa 6.20.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen