Divarit

Video: Karhut nousi ahdingosta voittoon – tähtipelaajan vitonen herätti keskustelua

13.11.
2017
17 Kommenttia
1
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Nurmon Jymy ja Porin Karhut mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Divarin pelissä. Jymy johti ottelua useaan otteeseen, mutta Karhut kampesi lopulta 7-6-rankkarikisavoittoon.

Ensimmäisessä erässä Jymy johti 4-0, toisessa erässä 5-2 ja vielä viimeiselle kaksikymppiselle mentäessä lukemin 6-3, mutta Karhut väänsi tasoihin. Rankkarikisassa ainoasta maalista vastasi porilaisten Ville Salonen.

Karhujen tehopelaajia olivat Salonen (0+3), Benjamin Lepola (1+1) ja Juho Myllyharju (2+0). NJ:ltä pisteonnistujia olivat Eetu Sariola (1+1) ja Hannu Palomäki (0+2), mutta erityisesti 30 palloa pysäyttänyt Rasmus Hasu oli huippuvireessä.

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin jatkoajalla, kun Lepola määrättiin viiden minuutin istunnolle huitomisesta. Kyseinen tilanne on herättänyt keskustelua varsinkin Twitterissä ja moni kommentoija piti viiden minuutin jäähyä tilanteesta kohtuuttomana. Tilanne näkyy videolla kohdasta 4.15 eteenpäin.

Tappio katkaisi Jymyn kuuden pelin voittoputken, mutta joukkue jatkaa edelleen sarjakärjessä. Ailahtelevasti esiintynyt Karhut on sarjataulukon kuudentena.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen