O2:n Kasperi Kantonen otti kaiken ilon irti tuulettaessaan ottelun avausosumaa. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Pirteästi miesten Divarissa alkukaudella esiintynyt ”amppariryhmä”, eli O2-Jyväskylä, sokeerasi sunnuntaina Porin Karhuja. O2 vei voiton Porista maalein 6–8.

Jyväskyläläisvieraat aloittivat ottelun vahvasti, ja siirtyivät toisen erän alussa kolmen maalin johtoon.

Karhut yritti aloittaa kiriään pariin otteesee, mutta vielä kahden erän jälkeen tulostaululla paloi O2:n 3–6-johto.

Päätöserästä tuli trillerimäinen, kun kotijoukkue onnistui viimein tasoittamaan pelin Elias Kaupin maalilla. Jyväskyläläiset kuitenkin kuittasivat sen nopeasti. Karhujen huolimattoman oman pään pallonmenetyksen jälkeen Miika Huusko laukoi pallon seitsemännen kerran porilaisten maaliin.

6–7-maaliin johtanut harhasyöttö ei ollut Karhujen ainoa lapsus illan aikana, vaan joukkue sortui vastaavanlaiseen töppäämiseen muun muassa O2:n 1–2- ja 1–3-osumissa.

Voitto nosti O2-Jyväskylän kuiville, sillä se kapusi 11. sijalle. Vaikeaa kautta pelaava Karhut on Divarin kahdeksas.