Video: Lankinen neljällä tehopisteellään ”Tylypahkan” herra turkulaisten kaadossa

Iiro Lankinen oli jälleen iskussa. Kuva: Jari Turunen.

Iiro Lankinen oli jälleen iskussa. Kuva: Jari Turunen.

Kuopion SB Welhot voitti Turun Palloseuran miesten Salibandyliigassa lukemin 8-3. Ottelu pelattiin Welhojen kotikentällä Kuopiohallilla.

Ottelu oli tasainen numeroiden valossa kahden ensimmäisen erän ajan, vaikka TPS pelillisesti olikin niskan päällä avauserässä. Kolmannessa kotijoukkue Welhot karkasi vastustamattomasti vierailtaan.

Welhojen paras pistemies oli tehot 3+1 nakuttanut Iiro Lankinen. Hänen lisäkseen Tero Korhonen teki pisteet 2+1. TPS:n maalit merkattiin Olli Kinnusen, Juho Sorrin ja Sami Saarisen nimiin.
Ottelutilastot

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

6 comments

  1. Mahdolisimman nopeasti vaan rinkiin mukaan! Lankisessa on potentiaalia.

  2. Lankinen itse kieltäytynyt kutsusta, koska hänelle salibändy on harrastus

  3. Welhot on kyllä yllättänyt monen ns. asiantuntijan mutta näissä Lankisen jutuissa on hyvä muistaa vanha totuus, kun savolainen puhuu niin kyllä vastuu on kuulijalla,
    Tsemppiä Kainulaisen porukoille!

  4. Welhot nyt sijalla 8. Suomessa ja Helsingborg sijalla 7. Ruotsissa. Helsingborgista paljon pelaajia maajoukkueessa ja Welhoista ei taida yhtään. Näkisin kuitenkin jos tämä tilanne jatkuu myös Welhoista alkaa olla realistista odottaa maajoukkueeseen pelaajia. Jääkiekon puolella Lauri Marjamäki taisi puhua, että katsovat vielä tammikuussakin mihin suuntaan kehityskäyrät menevät eli samalla lailla seuraisin tätäkin. Eli jos Welhot vielä nostaa tasoa ja Helsingborg laskisi pitäisi mielestäni sitten Welhoista ottaa pelaajia maajoukkueeseen ja Helsingborgista ei.