Divarit

Video: LNM kärsi vääryyttä jäähyn muodossa – ÅIF tuli tasoihin ajassa 59.50 ja vei voiton rankkareissa

07.11.
2017
20 Kommenttia
5
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

LNM isännöi ÅIF:ia viime lauantaina miesten Divarin ottelussa. ÅIF vei ottelusta lopulta voiton rankkarikisan jälkeen maalein 7-6 ja.

Voi suoraan todeta, että kotijoukkue kärsi melko selkeästi vääryyttä ajassa 56.44 vihelletyssä Tuukka Kiviojan kahden minuutin estämisjäähyssä, kuten videolta kohdasta 4.00 eteenpäin on nähtävissä. ÅIF käytti ylivoiman hyväkseen ja Jyri Laine iski 6-5-kavennusmaalin ajassa 58.37. ÅIF haki tasoitusta loppuun saakka ja Mikko Piippo osui ajassa 59.50, joten edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla ei nähty maaleja, joten ottelussa lauottiin rankkarikisa. Keni Rautio ja Laine varmistivat osumillaan lopulta ÅIF:n vierasvoiton. Sipoolaisten pistenikkareita olivat Laine (3+2) ja Tuomas Savukoski (2+3).

ÅIF on miesten Divarin kahdeksantena. LNM sai tappiosta huolimatta yhden pisteen ja löytyy sarjataulukon sijalta 11.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen