Divarit

Video: Sarjakärjeltä karu kolmas erä – 8-0 kärsään ja turhautumispunainen

04.11.
2017
2 Kommenttia
4
Divarit

Loviisan Tor hurjasteli M-Teamilta karkuun päätöserässä. Arkistokuva: Jari Turunen.

Miesten Divarissa Loviisan Tor voitti M-Teamin selvin 11-3 -lukemin. Samalla irtosi loviisalaisille Suomen Cupin jatkopaikka.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää mentiin tasaisissa merkeissä, mutta kolmannessa kotijoukkue Loviisan ketsuppipullo aukesi. Tor takoi kuusi maalia reippaaseen kuuteen minuuttiin ja nakutteli pelin pelatuksi. Erän lopun aikana joukkue iski ylivoimalla vielä kahdesti.

M-Team-hyökkääjä Antti Itkonen osoitti turhautumistaan kun vain vajaa neljä minuuttia oli pelaamatta. Itkosen lonkkataklaus noteerattiin tuomareiden toimesta punaisen kortin arvoisesti. Tilanne näkyy videolla ajassa 8:22.

Torin tehokkain oli Jonas Hällfors pistein 2+2. Sami Aalto nakutteli 2+1, Jesse Tolvanen 1+2 ja Asko Santero, sekä Iiro Liede osuivat kahdesti. Maalilla Niko Nordström torjui 21 laukausta. M-Teamin tehomiehinä toimivat Timo Elomaa ja Simo Paulaharju kumpikin tehoin 1+1.

Tappio katkaisi M-Teamin kuuden ottelun mittaisen voittoputken ja nosti Loviisan Torin sarjakärjeksi. Tor on hävinnyt kaudella ainoastaan kerran ja nyt se on puolestaan voittanut viisi perättäistä otteluaan. M-Team tippui Divarin kakkoseksi.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila