Kuvakaappaus videosta.

SB Vaasa ja Blue Fox mittasivat toisiaan Pohjanmaan derbypelissä perjantaina. SB Vaasa vei lopulta voiton rankkarikisassa maalein 6-5.

SB Vaasa johti peliä kolmanteen erään lähdettäessä, mutta Blue Fox kiri tasoihin ensimäisellä kympillä ja nousi johtoasemaan viimeisen kympin alussa. SB Vaasa tuli vielä tasoihin ja kun jatkoajalla ei nähty maaleja, niin edessä oli rankkarikisa. Rankkareita lauottiin viisi kierrosta ja SB Vaasan onnistujia olivat Kevin Nylund sekä Kari-Matti Viinamäki. Blue Foxin maalista vastasi Niklas Paul.

Vaasalaisten tehopelaajia olivat Tero Saaristo (1+3) ja Kevin Nylund (2+1). Paul osui ottelussa kahdesti ja Aapo Lokasaari syötti kaksi maalia. Vieraiden Roope Mutka pysäytti kaikkiaan 34 laukausta.

Voitto oli Vaasalaisille viides perättäinen ja joukkue on Divarin kakkosena. Tappio oli Blue Foxille kahdeksas perättäinen, mutta joukkue sai kuitenkin yhden pisteen plakkariinsa. Joukkue jatkaa Divarin jumbona.