Video: SPV teki selvää LASBista – Kivipelto laukoi ensimmäisen liigamaalinsa

Jose Kivipelto teki ensimmäisen liigamaalinsa sunnuntaina. Kuva: Juha Käenmäki.

Jose Kivipelto teki ensimmäisen liigamaalinsa sunnuntaina. Kuva: Juha Käenmäki.

SPV kaatoi miesten Salibandyliigassa LASBin Seinäjoen Urheilutalolla. Ottelu päättyi kotijoukkueen 8-2 -voittoon.

SPV karkasi jo 4-0 -johtoon ennen kuin LASB rikkoi kuparisensa. LASB onnistui kaventamaan kahdesti, mutta kolmannen erän vei jälleen SPV. Päätöserä meni seinäjokelaisten nimiin selvin 4-0 -lukemin ja voitto irtosi näin ollen kuuden maalin erolla.

SPV:n tehokkain oli Mikko Kohonen tehoin 1+3. Sami Koski säesti pistein 2+1. LASBin maalit iskivät Roope Kainulainen ja Matti Korhonen.

SPV:n 4-0 -osumasta vastasti Nurmon Jymyssä pelaava, farmisopimuksen myötä mukana ollut, Jose Kivipelto. Kivipelto pelasi toisen liigaottelunsa ja onnistui nyt ensimmäistä kertaa maalinteossa Salibandyliigassa. Maali syntyi Tuukka Kivirannan hienosta esityöstä ja on nähtävissä videolla ajassa 2:35.

SPV on sarjassa nyt kuudentena. LASB hävisi viikonlopun molemmat pelinsä ja on taulukon kymmenes.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

4 comments

  1. Pelissä pitää pystyä tekemään maaleja ja puolustamaan. SPV:ltä onnistui molemmat, LASBilta ei kumpikaan. Spv: n valmentaja totesi, muutimme taktiikkaa. Jokaista joukkuetta vastaan pitää lähteä sopivalla/oikealla taktiikalla, se on valmennuksen hyvyyttä.

  2. Tuohon kivirannan ja kivipellon väliin palomäki, nii vois olla ihan jees kolmosketju

  3. Viime kaudella huudeltiin busseista mutta nyt spevellä kyykkii koko pakka alle puolen kentän ja ansaitsee vain kehuja…