Liigat

Video: SSRA ahdisti Classicin jatkoajalle – Rantala ratkaisi 36 perättäisen voiton

13.11.
2017
Liigat

Nina Rantala vastasi voittomaalista lauantaina, kun Classic kaatoi SSRA:n jatkoajalla. Kuva: kuvakaappaus videosta

Rankat Ankat ja Classic kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan pelissä Oulussa. SSRA laittoi sarjakärjen koville ja ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, kun Classicin Nina Rantala iski vieraiden voittomaalin ajassa 60.22.

SSRA pakotti vieraat jatkoajalle Jonna Virkkusen tasoitettua ottelun ajassa 59.30. Varsinaisen peliajan tasapeliä voi pitää kovana saavutuksena, sillä Classic on voittanut 36 viimeistä liigaotteluaan, ja voitti viime kaudella jokaisen pelinsä. Kyseessä oli ensimmäinen liigaottelu sitten kevään 2016 Superfinaalin, kun joukkue ei voittanut peliä varsinaisella peliajalla.

Rantala (2+0), Ella Alanko (1+1) ja Minna Kallio (1+1) olivat tamperelaisten teholinkoja. Classic johtaa edelleen sarjaa puhtaalla pelillä. SSRA sai jatkoaikatappiosta yhden pisteen ja oululaisjoukkue on nyt liigan viidentenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen