Video: TPS ahdisti Classicin jatkoajalle Suomen Cupissa – Johansson nousi ratkaisijaksi

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

TPS ja Classic mittasivat toisiaan sunnuntaina Suomen Cupin neljännesvälierissä Mynämäellä. Varsinainen peliaika päättyi lukemin 4-4, ja jatkoajalla Sami Johansson maalasi 5-4-voittomaalin ylivoimalla ajassa 62.45.

Classicin tehopelaajia olivat Eemeli Salin (1+2), Johansson (2+0) ja Krister Savonen (1+1). Nikolas Laaksonen iski pisteet 2+1 ottelussa.

Classic eteni voiton myötä Suomen Cupin puolivälieriin.

Ottelutilastot

2 comments

  1. miksi muut tepsiläiset jätti pakin ihan yksin antamaan vaparia? Salinin peittäessä tuskin kukaan saa mitään muuta aikaan tuossa tilanteessa kuin saman laitaa pitkin yrityksen… olisi voinut hyökkääjä tulla vähän vastaan.

  2. Tepsin koko av-kenttä pelasi ottelun ratkaisseen ja maalia edeltäneen tilanteen niin totaalisen pöhkösti kuin vain voi. Sitä saa, mitä tilaa. Av-tilanne päällä, oma mies pääsemässä kohta jäähyltä, Classicilla prässi päällä ylhäältä, ja Tepsillä kaikki muut paitsi vaparin antava pakki ovat hyökkäyspäädyssä. Pallon menetyksen hetkellä toinen pakki on auttamattomasti liian syvällä hyökkäyspäässä, eikä ole siellä, missä olisi tarvittu – puolustuksessa. Kuonon yli-innokas hyökkäyspään seikkailu maksoi tämän maalin ja saa ottaa ottelusta toisenkin maalin piikkiinsä.