Timi Lindroos yllätti tempauksellaan kaikki. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

M-Team isännöi keskiviikkona miesten Divarissa ÅIF:ia Ruskeasuolla. Ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kotijoukkueen 5-4 voittoon. Voitto irtosi vasta rankkarikisassa.

M-Team johti ottelua kahden erän jälkeen 3-1, mutta ÅIF pinnisti tasoihin ja vielä ohikin. Isännät onnistuivat kuitenkin tasoittamaan pelin uudelleen kolme minuuttia ennen loppua.

Kun ratkaisua ei jatkoajalla nähty, mentiin rankkareille. M-Teamilta onnistuivat Mikko Levänen ja Simo Paulaharju, ÅIF:lta ainoastaan Miro Herlin.

Ottelussa nähtiin useampikin näyttävä osuma, mutta kenties hienoin sellainen oli kuitenkin Timi Lindroosin upea rystylämäri omien jalkojen välistä. Laukaus tuntui yllättävän täysin niin M-Team-puolustuksen kuin Marcel Staubhaarin tolppien välissä. Maali näkyy videolla ajasta 1:19 eteenpäin.