Viikonlopun salibandytarjonnassa miesten liigaa, Divaria ja Suomen Cupia

Indians palaa kotikentälleen yli kuukauden tauon jälkeen. Vastaan astelee lisävoittoja hamuava Steelers. Kuva: Juha Käenmäki

Indians palaa kotikentälleen yli kuukauden tauon jälkeen. Vastaan astelee lisävoittoja hamuava Steelers. Kuva: Juha Käenmäki

Tuleva salibandyviikonloppu ei ole erityisen vilkas, mutta perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina mitellään mielenkiintoisia otteluita miesten Salibandyliigassa, Divarissa ja Suomen Cupeissa.

Westend Indians palaa perjantaina pitkähköltä tauolta, kun se isännöi Steelersiä Otahallissa. Mielenkiintoista on se, että Indians pelasi edellisen kerran 12 päivää sitten ja edellinen kotipeli joukkueella oli yli kuukausi sitten eli 20.10 (TPS). Steelers lähtee peliin ammentamaan edellisen viikonlopun LASB-voitosta, joka katkaisi yli kahden kuukauden tappiokierteen. Toisessa liigapelissä kohtaavat ErVi ja SalBa Vantaalla.

Sunnuntain peleissä Oilers lähtee kääntämään kelkkaa kahden tappion jälkeen. Itse asiassa viimeiset viisi peliä ovat olleet espoolaisille vaikeahkoja, sillä niistä on kertynyt vain yksi voitto. Welhot taasen on ollut ottelusta toiseen hyvä ja lähtee hakemaan kauden toista vierasvoittoa. Seinäjoella kamppaillaan SPV:n ja Nokian KrP:n välillä ja tuosta ottelusta on tulossa erillinen ennakko.

Perjantai 24.11.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Indians – Steelers Otahalli Elisa/Fanseat
18:30 EräViikingit – SalBa Energia Areena Elisa/Fanseat

Lauantai 25.11.

Naisten Suomen Cup
18:00 ÅIF-O2 Sipoon Areena

Sunnuntai 26.11.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Oilers – SB Welhot Tapiolan UH Elisa/Fanseat
18:30 SPV – Nokian KrP Seinäjoen Urheilutalo Elisa/Fanseat

Miesten Divari:
16:00 Blue Fox-Karhut Tähtihalli Uusikaarlepyy

Miesten Suomen Cup
15:00 NST – Indians Lappeenrannan UT
15:00 SR – SalBa Tamppi Areena
15:00 TPS – Classic HaNi-halli
18:30 Rangers – LASB Kirkkonummen VS

Ottelut joista tarjoillaan nettilähetys on lihavoituina.

Päivitys 24.11. 13.42 Lisätty mukaan lauantainen naisten Suomen Cupin ottelu.

Pitkävedossa on mukana perjantaina kaksi miesten liigapeliä. EräViikingit lähtee selkeänä suosikkina kotipeliinsa SalBaa vastaan ja fuusioseuran voittokerroin on ainoastaan 1,15. Tasapelin kerroin on 9,50 ja SalBan voitolle kerroin on 7,70.

Perjantaina mitellään myös Espoossa, kun Steelers astelee Otahalliin. Indians on pelissä suosikki ja espoolaisten kotivoiton kerroin on 1,40. Tasapelissä kerroin on 7,00 ja vierasvoitossa 4,10.

Pitkävetoon pääset täältä.

Molemmat illan ottelut löytyvät myös Tulosvedosta.

ErVi (5) on saanut pikku hiljaa oman pelin uomiinsa ja sairastupa on tyhjentynyt samalla. ErVillä on alla kolmen pelin voittoputki ja varsinkin Lauri Kapasen paluu on tuonut hyökkäykseen laadullista leveyttä. SalBalla (13) on jo lähes kaksi viikkoa edellisestä kamppailusta. Kolmesta edellisestä pelistä se napsi tärkeät pisteet Kooveelta ja Steelersiltä, mutta jäi Happeen jalkoihin kotonaan. SalBan maalinteko on takunnut ja maaleja on syntynyt keskimäärin vain hieman yli 4 ottelua kohden. Joukkueet kohtasivat jo alkukaudesta ja silloin ErVi oli vahvempi maalein 9-4.

Pääkallo.fin maaliarvio: EräViikingit 8,9,10 – SalBa 4,5,6

Indians (9) on ollut kauden positiivisia onnistujia, kun taas Steelers (14) on toista ääripäätä. Espoolaisten taso on vaihdellut hiukan, sillä ajoittain se on napannut kovia päänahkoja, mutta toisaalta kärsinyt myös yllätystappioita. Seikka kertoo toki myös sarjan tasaisuudesta. Steelers kairasi viime viikonloppuna kauden toisen voittonsa ja se tuli lopulta maalin marginaalilla LASBista. Ottelukohtainen maaliero 5-8,9 kertoo olennaista tähän mennessä pelatuista otteluista. Viime kaudella Indians oli Steelersille mieluinen vastus, sillä hämeenlinnalaiset voittivat molemmat kohtaamiset. Steelersillä on toki yllätyssaumat perjantainakin, mutta Indians on ollut alkukauden parhaita joukkueita, vaikka sijoitus onkin tällä hetkellä pudotuspelien ulkopuolella.

Pääkallo.fin maaliarvio: Indians 6,7,8 – Steelers 4,5,6

Tulosvetoon pääset täältä. Ottelut ovat mukana myös Monivedossa.

One comment