Classic nousi takaa ohi Espoon vähämaalisessa karkelossa – jo 11. perättäinen voitto

Sinipaitainen Tampereen Classic käänsi tappioaseman voitoksi Espoossa. Kuva: Joni Winstén.

Miesten Salibandyliigan kärjessä porskuttava Tampereen Classic jatkoi hurjaa voittokulkuaan perjantaina. Westend Indians kaatui Espoossa tiukan taiston jälkeen 2–3.

Avauserässä komennon otti hieman yllättäen Indians. Janne Jaanuksen ja Heikki Iiskolan osumilla espoolaiset johtivat 2–0, kun puolet ensimmäisestä 20-minuuttisesta oli tahkottu. Classic kuittasi kuitenkin nopeasti kavennuksen muodossa, viimeistelijänä marraskuun pelaajaksi valittu Joonas Pylsy.

Toisessa erässä Classic kampesi vähämaalisessa kamppailussa tasoihin Asser Jääskeläisen maalilla. Ratkaisu syntyi päätöserässä, jossa voittoon tarvittiin yksi osuma. Voittomaalin sai iskeä Classic-konkari Lassi Vänttinen, ja näin ollen pisteet matkasivat Pirkanmaalle.

Voitto oli Classicille jo 11. perättäinen liigakentillä. Ero yhden ottelun enemmän pelanneeseen Nokian KrP:hen on neljä pistettä. Indians jatkaa kahdeksantena.