Maajoukkueet

Kuvat: Näin Suomen maajoukkue jekutti Ylen mediatiimiä MM-kisoissa

06.12.
2017
4 Kommenttia
5
Maajoukkueet

Kuva: Salibandyliitto

Suomen naisten salibandymaajoukkueella oli mediatapaaminen keskiviikkona Bratislavan MM-kisojen yhteydessä. Pahaa aavistamattomat toimittaja Tuulia Kössö ja kuvaaja Aki Lahtinen joutuivat Suomen joukkueen jäynän kohteeksi.

Tarkemmin ottaen kohteeksi joutui Ylen mediatiimin käyttämä auto, joka sai Suomi 100 -henkiset koristeet sillä välin kun kaksikko teki Suomen joukkueen haastatteluita. Joukkueen sisältä on hehkutettu vahvaa yhteishenkeä ja tässä oli ainakin yksi osoitus siitä, että ryhmä osaa ainakin hurvitella keskenään.

Yle julkaisi tapahtumasta hauskan kuvakollaasin Facebook-sivuillaan. Näet kuvat tarkemmin painamalla upotetun päivityksen Facebook-kuvaketta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen