LASBin podcastissa pohditaan valmennusasioita ja valmentajia – vieraana Jyri Korsman

Jyri Korsman johti viime kaudella EräViikinkien joukkoja. Kuva: Juhani Järvenpää

Jyri Korsman johti viime kaudella EräViikinkien joukkoja. Kuva: Juhani Järvenpää

LASBin podcast-sarja on edennyt kahdeksanteen jaksoon. Tuoreimman pläjäyksen pääaiheina ovat valmentajat ja valmentaminen.

Jakson vieraana on viime keväänä EräViikingit SM-hopealle luotsannut Jyri Korsman, joka on viettänyt ”sapattivuotta” sangen kiireisissä merkeissä. Vakiovieraina jatkavat Toni ”Toni Lötjönen” Lötjönen ja Perttu ”Perttu Kytöhonka” Kytöhonka. Isännän elkeitä esittää Mika Virtanen.

Jakson voit kuunnella myös LASBin sivuilta, Soundcloudista tai iTunesista.

00:00-12:10 Viikon puheenaiheet: Arvokisafinaalin ratkaisu rankkareilla – hyvä vai huono asia? Tasa-arvokeskustelu urheilussa – onko siitä kadonnut järki?

12:11-48:20 Lötjösen ja Kytöhongan pelipuhe. Mikä on farkku tai verkkari? Liigan top 3 valmentajat. Nähdäänkö ylijohtava tulevaisuudessa penkin takana?

48:21- Viikon vieraana salibandyvalmentaja Jyri Korsman.

3 comments

  1. Muuten mukava että tälläistä tehdään. Ja pohditaan salibandya laajemmin. Mutta Toni Lötjönen. Voisi sanoa muuta välillä. Niinku,niinku,niinku toistuu useasti. Rasittavaa kuunnella!

  2. Kiitettävää että näitä tehdään viikottain. Lötjönen on säbän äänekkäin kasvo, näitä keskustelun herättäjiä tarvitaan. Ex-veskan tausta kuulu ja näkyy, ei kannata ottaa liian vakavasti.

  3. Hyvä studioisäntä, hyvät vakkarikeskustelijat, hyviä vierailijoita ja ajankohtaisia aiheita. Pituus ollut lievä ongelma, mutta näköjään (vai kuulemma?) toteutus tiivistymässä.

    Tykkään.