Loviisan Tor Suomen Cupin välieriin – Rangersille kauden avaustappio varsinaisella peliajalla

Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Divarin Loviisan Torin ja 2.divisoonan Kirkkonummen Rangersin välinen miesten Suomen Cupin puolivälierätaisto miteltiin torstaina Loviisassa. Tor oli kamppailussa parempi maalein 10-6.

Ottelun ensimmäinen erä oli maalien valossa tiukkaa vääntöä, ja Teppo Salon viimeisen minuutin maali tarkoitti sitä, että erätauolle mentiin 3-2-kotijohdossa. Toinen erä meni Torille lukemin 2-0.

Kun viimeistä erää oli pelattu viisi minuuttia, niin kotijoukkue johti jo 9-2. Rangers sai viriteltyä pientä kiriä vielä viimeisen vartin aikana, ja mutta ei päässyt neljää maalia lähemmäs.

Loviisan teholinko oli 1+3 tehtaillut Sami Aalto. Jonas Hällfors iski pisteet 2+1. Vieraiden Erik Helenius syötti kolme maalia.

Kakkosdivisioonan lohkoaan johtava Rangers hävisi ensimmäisen kerran tällä kaudella varsinaisella peliajalla. Kakkosdivarissa joukkue on kärsinyt yhden jatkoaikatappion AC HaKia vastaan ja muun muassa kaatoi Suomen Cupissa Salibandyliigan LASBin neljännesvälierissä.