Maajoukkueet

Naisten MM-kisojen ensimmäisissä puolivälierissä ei yllätyksiä, Ruotsi hakkasi taululle naurettavat lukemat – Latvia antautui peräti 21-0

06.12.
2017
Maajoukkueet

Latviasta ei ollut Ruotsille minkäänlaista vastusta keskiviikon puolivälierässä. Kuva: IFF

Naisten MM-kisoissa pelattiin keskiviikkona kaksi ensimmäistä puolivälierää. Ruotsi ja Tshekki etenivät odotetusti ensimmäisinä joukkueina perjantain välieriin.

Iltapäivän ottelussa Ruotsi pilkkoi Latvian täysin palasiksi voittaen peräti 21-0. Ottelun voittomaali nähtiin jo 24 sekunnin kohdalla, kun Stephanie Boberg teki 1-0. Länsinaapurin parhaana palkittiin 4+3 herkutellut Anna Wijk, ja Sara Hjorting maalissa tarvitsi nollapeliinsä 16 torjuntaa.

Ruotsi kohtaa perjantain välierässä Tshekin, joka voitti omassa puolivälierässään Puolan 10-4. Tshekki karkasi jo avauserässä viiden maalin johtoon, ja vaikka Puola nousi päätöserän alussa lukemiin 6-3, ei Tshekin voitto ollut missään kohtaa uhattuna. Voittajien parhaana palkittiin NST:n paidassa SM-kultaa keväällä 2016 juhlinut Hana Konickova, joka teki kaksi maalia.

Kaksi päivää kisoissa huilannut Suomi kohtaa omassa puolivälierässään torstaina kisäemäntä Slovakian. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 18, ja Yle TV2 näyttää ottelun suorassa lähetyksessä. Toisessa torstain puolivälierässä pelaavat Sveitsi ja Norja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen