O2-Jyväskylä ehdolla Vuoden urheiluseuraksi

O2-Jyväskylällä on noin 70 aktiivisesti toimivaa joukkuetta. Kuva: O2-Jyväskylä.

O2-Jyväskylällä on noin 70 aktiivisesti toimivaa joukkuetta. Kuva: O2-Jyväskylä.

Salibandyseura O2-Jyväskylä on ehdolla Vuoden urheiluseuraksi. Uutinen julkistettiin tänään YLE TV2:n suorassa Urheiluviikonloppu-ohjelmassa.

O2-Jyväskylä on jo aiemmin saanut tunnustuksia toiminnastaan. Viime vuonna seura palkittiin Keski-Suomen Vuoden nuorisourheiluseurana.

Uusin ehdokkuus sai seuran pitkäaikaisen puheenjohtajan Kari Jauhiaisen hämilleen, jopa liikuttuneeksi.

– Olen todella häkeltynyt tästä uutisesta. Tuntuu niin hurjalta, että jopa valtakunnan tasolta tulee tällaista tunnustusta. Jo ehdokkuus on meille, Amppariperheelle, suuri ylpeyden aihe. Tämä osoittaa, että teemme seurassa arvojemme pohjalta hyvää työtä, Jauhiainen kommentoi.

O2-Jyväskylän toiminnanjohtaja Jani Saukko myötäili puheenjohtajan ajatuksia.

– Tämä kertoo siitä, että olemme tehneet hyvää työtä, ja se myös huomataan. Ehdokkuus myös tuo seuralle lisää näkyvyyttä ja tunnettavuutta, Saukko iloitsee.

Vuonna 2001 perustetulla O2-Jyväskylällä on tällä hetkellä hieman yli 1000 jäsentä. Seuran edustusjoukkueista naiset pelaavat Salibandyliigassa ja miehet Divarissa.

Vuoden urheiluseura julkistetaan 18. tammikuuta järjestettävässä Suomen Urheilugaalassa. Vuoden urheiluseura -kategoriassa muut ehdokkaat ovat jalkapalloseura Kaarinan Pojat, Seinäjoen Voimistelijat, Vaasan Uimaseura – Vasa Simsällskap, sekä Espoo Squash Rackets Club.

Linkki:
O2-Jyväskylän tiedote

5 comments

  1. Onnittelut Jyväskylään ehdokkuudesta! Mainio kuva myös valittu tähän juttuun!

  2. Onnittelut O2-Jkl!! Pitkäjänteinen, oikeisiin arvoihin pohjautuva ja lämminhenkinen työnteko saa jo ehdokkuuden puolesta oikeanlaisen arvostuksen. Omaa pikkuampparia ja hänen joukkueensa toimintaa seuranneena voi rehellisesti sanoa, että tässä on seura missä tehdään hyvin yhtenäisesti töitä. Aina toisia auttaen ja huomioiden.

  3. Voi kun tuo hyvän toiminnan tulos näkyisi myös naisten liigan puolella. Ei riitä vielä pelkät omat ampparinaiset ja apua tarvittaisiin!?

  4. O2-naisten olisi mahdollista ottaa lisää hyviä pelaajia riveihinsä, mutta oikeaa kiinnostusta rakentaa joukkue jossa kisataan pelipaikoista ei ole. Saa nähdä yrittävätkö ensi kaudeksi rakentaa paremman joukkueen?

  5. Kannibalisoiko o2 Jykylän nais-säbän edustustasolla ahdinkoon? Ei kauhean vastuullista toimintaa jos näin meni.