Divarit

O2-Jyväskylä ehdolla Vuoden urheiluseuraksi

02.12.
2017
Divarit

O2-Jyväskylällä on noin 70 aktiivisesti toimivaa joukkuetta. Kuva: O2-Jyväskylä.

Salibandyseura O2-Jyväskylä on ehdolla Vuoden urheiluseuraksi. Uutinen julkistettiin tänään YLE TV2:n suorassa Urheiluviikonloppu-ohjelmassa.

O2-Jyväskylä on jo aiemmin saanut tunnustuksia toiminnastaan. Viime vuonna seura palkittiin Keski-Suomen Vuoden nuorisourheiluseurana.

Uusin ehdokkuus sai seuran pitkäaikaisen puheenjohtajan Kari Jauhiaisen hämilleen, jopa liikuttuneeksi.

– Olen todella häkeltynyt tästä uutisesta. Tuntuu niin hurjalta, että jopa valtakunnan tasolta tulee tällaista tunnustusta. Jo ehdokkuus on meille, Amppariperheelle, suuri ylpeyden aihe. Tämä osoittaa, että teemme seurassa arvojemme pohjalta hyvää työtä, Jauhiainen kommentoi.

O2-Jyväskylän toiminnanjohtaja Jani Saukko myötäili puheenjohtajan ajatuksia.

– Tämä kertoo siitä, että olemme tehneet hyvää työtä, ja se myös huomataan. Ehdokkuus myös tuo seuralle lisää näkyvyyttä ja tunnettavuutta, Saukko iloitsee.

Vuonna 2001 perustetulla O2-Jyväskylällä on tällä hetkellä hieman yli 1000 jäsentä. Seuran edustusjoukkueista naiset pelaavat Salibandyliigassa ja miehet Divarissa.

Vuoden urheiluseura julkistetaan 18. tammikuuta järjestettävässä Suomen Urheilugaalassa. Vuoden urheiluseura -kategoriassa muut ehdokkaat ovat jalkapalloseura Kaarinan Pojat, Seinäjoen Voimistelijat, Vaasan Uimaseura – Vasa Simsällskap, sekä Espoo Squash Rackets Club.

Linkki:
O2-Jyväskylän tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila