OLS purki sopimuksen hyökkääjänsä kanssa – ”Aikamoinen matka ollut”

Anton Kallvikin (oik.) pelit jatkuvat jossain muualla kuin keltapaitaisessa OLS:ssa. Kuva: Anssi Koskinen

Anton Kallvikin (oik.) pelit jatkuvat jossain muualla kuin keltapaitaisessa OLS:ssa. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigassa pelaavan Oulun Luistinseuran ja hyökkääjä Anton Kallvikin tiet eroavat. OLS tiedotti torstaina sivuillaan osapuolten purkaneen sopimuksen.

Täksi kaudeksi Ouluun siirtyneen Kallvikin pelit jäivät vähäisiksi, sillä hän ehti pelata 11 ottelussa tehoilla 0+2.

– Kun nyt katson taaksepäin tätä puolta vuotta mitä olen Oulussa viettänyt, niin onhan se aikamoinen matka ollut. Olen oppinut uusia asioita salibandyn osalta valmennukselta, ja ne ovat vieneet minua pelaajana eteenpäin. Olen myös saanut tietoa siitä miten asiat hoituvat isommassa seurassa ja voin varmuudella kertoa että OLS:ssa ne hoituvat erittäin mallikkaasti.

– Iso kiitos siitä kaikille taustahenkilöille, jotka hoitavat asioita kentän ulkopuolella. OLS:n tulevaisuus on erittäin kirkas ja se mitä ehdin nähdä junioritoiminnasta oli erittäin vakuuttavaa, Kallvik kommentoi seuran tiedotteessa.

25-vuotias hyökkääjä ehti edustaa koko pääsarjauransa uusikaarlepyyläistä Blue Foxia ennen kuin lähti hakemaan kokemusta liigakentiltä.

Linkki:
Uutinen OLS:n sivuilla

4 comments

  1. Ei vain lähtenyt Kallvikilla. Alkukaudesta tuli vastuuta reilusti kakkoskentässä ja ylivoimassa, mutta ei vain tehoja tullut. Nyt on sitten viltti kutsunut. Jos veikata pitäisi, niin siirtyy Vaasaan, jossa tyttökaverikin opiskelee.

  2. Kallvik Anton OULUN LUISTINSEURA INNEBANDYFÖRENINGEN BLUE FOX 28.12.20

  3. Uutinen sopimuksesta Blue Foxin kanssa nyt myös julkaistu Blue Foxin kotisivulla.