Liigat

Raholassa rankkarikisaan venyneet maalikarkelot – Johansson jälleen pääroolissa

07.12.
2017
Liigat

Henri Johansson oli pääroolissa KrP-Happee-kamppailussa. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja Jyväskylän Happee väänsivät torstaina miesten Salibandyliigan ottelussa Tampereen Raholassa. KrP nappasi ottelusta voiton rankkarikisan jälkeen maalein 10-9.

Maaleja mätettiin tiuhaan tahtiin ja kolmoserään mentäessä Happee johti peliä maalein 7-8. Aleksi Peltola toi kotijoukkueen 9-9-tasalukemiin ajassa 56.19 ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla ei nähty maaleja, joten viiden minuutin pelin jälkeen ammuttiin rangaistuslaukauskilpailu. KrP onnistujia olivat Ville Kangasmäki ja Henri Johansson, kun vierailta onnistui ainoastaan Peter Kotilainen. Johanssonin maali ratkaisi rankkarikilvan.

Johansson oli myös ottelun tehopelaaja iskiessään neljä maalia ja yhden syötön kamppailussa. Johansson on nakuttanut pisteet 23+15=38 14 ottelussa. Happeen Jami Manninen onnistui pistein 3+2 ja Peter Kotilainen syötti kolme maalia.

Kyseessä oli KrP:n kauden seitsemäs ottelu, joka ratkesi varsinaisen peliajan jälkeen, joten puolet joukkueen peleistä ovat ratkenneet jatkoajalla tai rankkareissa. Nokialaisryhmä jatkaa sarjakakkosena. Happee sai ottelusta pisteen rankkaritappion myötä. Jyväskyläläisryhmä on sarjan kolmantena.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen