SPV kuritti Kooveeta kaksinumeroisilla – katso perjantain salibandytulokset

SPV haki pisteet Tampereelta selvin lukemin. Arkistokuva: Juha Käenmäki

SPV haki pisteet Tampereelta selvin lukemin. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Seinäjoen Peliveljien kova vierasvire kesti perjantaina Tampereella. Pisteet lähtivät seinäjokisten matkaan, kun se kaatoi Kooveen maalein 4–11.

SPV otti roiman johdon jo kahden ensimmäisen erän aikana. Ville Kuusela pääsi laukomaan illan ensimmäisen osumansa ylivoimalla toisen erän lopussa, ja tilanne muuttui jo 1–6:een.

Koovee rimpuili mukana kahden nopean kavennusmaalinsa ansiosta, mutta SPV kuittasi ne nopeasti. Päätöserässä vierailijat iskivät viisi kertaa pallon kakkoserässä maalille vaihdetun Eero Peiposen selän taakse.

SPV:n kolmannessa perättäisessä vierasvoitossa eniten pisteitä ahmivat Joni-Arttu Sieppi (2+1), Tommi Hakala (2+1) ja Sami Koski (2+1).

Miesten Salibandyliiga:
LASB–Classic 2–9 Ottelutilastot
Koovee–SPV Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
EräViikingit–Koovee 2–6 Ottelutilastot

Miesten Divari:
NST–Josba 6–3 Ottelutilastot

15 comments

  1. Peiponen vaihdettiin maaliin vasta toisessa erässä 1-5 osuman jälkeen.

  2. ensi kaudella yksi divarin parhaista säpähalleista löytyy Tampereelta.

  3. Tuosta kooveen kokoonpanosta luultavasti 1 kenttä lähtee muualle pelaamaan kun divariin kutsu käy. 2&3 kenttä ei ole edes divari tasoa. Poislukien muutama poikkeus pelaaja Segerman, Aho, Suomalainen, jotka pärjäävät varmasti divarissakin.

  4. Aika raastava tulee olemaan putoamistaistelu pohjan kolmikon kesken. Iso pettymys olis putoaminen noista jokaiselle, mutta ehkä minäkin noista tällä hetkellä Kooveeta divariin veikkaisin.

  5. Koovee nousee pohjilta. Kauden päätteeksi kolme peränpitäjää ovat: Salba (putoaa), Welhot (karsii), Steelers (karsii). LASB voi romahtaa huonolla keväällä ja joku edellä mainituista vaihtaa pykälän ylöspäin.

  6. No nyt alkaa nämä erot näkymään. Ehkä sitten ihan kauden lopussa heikot jengit voi saada pisteitä isommillta jos ne säätelee pudotuspeleihin.. clasun ykkönäs ja kakkos kentät on kyllä niin kovia että eipä käy vastustajia kateeksi. Ja koovee on ollut kyllä pettymys nyt :/

  7. Millähän Koovee-SPV yleisömääräksi on saatu yli 300? 😀 Maalikoosteen perusteella max 150.

  8. Kaksi viimeistä kautta kooveesta lähtenyt/pistetty pihalle kasa pelaajia. Mutanen, Kontiainen, Andersson, Lehtinen, Mäenpää, Repo, Ylisuironen, Kotovaara, Ahola. Eikö olisi käyttöä ollut tuossa rosterissa?

  9. Koutsi. Pelaaja materiaali on surkea mutta koutsit ovat vastuussa linjauksista. Divarin kärki koutsit tekisi parempaa jälkeä tuollakin materiaalilla.

  10. Alkaa näyttää näin puolivälissä, että nykyiset kolme viimeistä ratkoo putoajan paikan. Jos eivät nipistele pisteitä LaSBilta ja Welhoilta. OLS noussee ylemmäs kunhan vuosi vaihtuu.
    Joka ainoa piste alkaa jo nyt olla todella tärkeä. Pitkävetoa harrastaville alkaa kohta koettaa mukavat ajat, kun keskikastissa jolkottelevat tulevat puolivaloilla ”karsijoita” vastaan!
    Pikku tauko tulee monelle jengille tarpeeseen. Puurtamista havaittavissa ja peli-ilmettä olisi saatava paremmaksi.

  11. ei pärjännyt KVee junnuissakaan kun Pantzar oli puikoissa,no palkinnoksi nostettiin edustuksen valmennus rinkiin ja tulos on ollut sen mukaista.Viime kausi oli jo umpisurekea ja tän kauden päätteeksi varma karsija ellei sitten putoa suoraan.Kun peli ilo tapetaan ja hauskuus häviää on tuloksena tappioita,no sen homman Ilja osaa todella hyvin.Hyvää Joulua KV.

  12. Mitenkäs nuo B-junnut ja Ilja? Näemmä näyttävät tälläkin hetkellä sarjakärjessä olevan…Hyvin on peli-ilo tapettu vai mikä tuossa syynä on? Mielestäni tällä sivustolla voisi hiukan edes näitä suoraan henkilöön kohdistuvia kommentteja moderoida pois. Ja jos niitä ei kerran moderoida, niin sanotaan suoraan, siellä valmennuksessa suurin ongelma on päävalmentaja Sainio, jonka ulkoinen olemus on jo niin ahdistunut ja huumorintajuton, että joukkue ei siitä ei ainakaan kaipaamaansa rentoutta saa. Lehdistötilaisuuksien asenteensa kun vie mukanaan koppiin, niin siinähän sitä ollaankin. Kooveen joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta PÄÄvalmentaja täysin väärä. Nuoria kavereita, jotka kaipaisi ihan eri asennetta. Se asenne löytyisi Pantzarin Iivosta. Kooveen junnuissa ollut aina hyvä pöhinä kun Iivo puikoissa. Lähelle on välillä pitkä matka.