Liigat

Veikkola ratkaisi jatkoaikajännärin Hämeenlinnassa – katso lauantain salibandytulokset

02.12.
2017
Liigat

Matias Veikkola ratkoi kamppailun Hämeenlinnassa. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Miesten Salibandyliigassa Steelers isännöi tänään SPV:tä. Ottelu päättyi lopulta seinäjokelaisten 6-5-jatkoaikavoittoon.

SPV sai otteluun todella räjähtävän lähdön, sillä jo kolmen minuutin pelin kohdalla peli oli 3-0 vieraille ja Steelers nappasi aikalisän. Antti Aarnio kavensi pari minuuttia myöhemmin ja erän puolivälin jälkeen Heikki Hätönen onnistui tuomaan isännät maalin päähän.

Toisessa erässä SPV:n Sami Koski vei vieraat taas kahden maalin johtoon ajassa 22:40, mutta Ville Lastikka kavensi reippaat neljä minuuttia myöhemmin ylivoimalla. Kolmannen erän alkupuolella Samuli Grönfors toi kotijoukkue Steelersin tasoihin, mutta päätöserän puolivälin lähestyessä Matias Veikkola siirsi punanutut taas edelle. Erän lopussa Lastikka onnistui kuitenkin illan toisellaan viemään ottelun jatkoajalle.

Jatkoajan viimeisellä minuutilla Matias Veikkola ratkaisi ottelun SPV:n hyväksi.

Miesten Divarissa Josba nousi sarjataulukossa neljänneksi kaatamalla Nurmon Jymyn lukemin 9-7. Vajaamiehisenä matkassa ollut sarjakolmonen Jymy kärsi näin ollen kolmannen perättäisen tappionsa. Josballe kyseessä oli toinen voitto putkeen.

Josban tehokkaimmat olivat tehot 2+1 iskeneet Perttu Puska ja Veeti Naakka, sekä pistein 1+2 onnistunut Aleksi Ahokas. Koko ottelun tehokkain oli kuitenkin maalin ja kolme maalisyöttöä kerännyt Jymyn Lauri Lehtimäki.

Miesten Salibandyliiga:
18:00 Steelers-SPV 5-6 JA

Miesten Divari:
15:30 M-Team-SB Vaasa 8-3
17:00 Josba-NJ 9-7
18:00 ÅIF-O2-Jyväskylä 6-4
18:30 LNM-Tiikerit 5-7

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila