Veikkola ratkaisi jatkoaikajännärin Hämeenlinnassa – katso lauantain salibandytulokset

Matias Veikkola ratkoi kamppailun Hämeenlinnassa. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Matias Veikkola ratkoi kamppailun Hämeenlinnassa. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Miesten Salibandyliigassa Steelers isännöi tänään SPV:tä. Ottelu päättyi lopulta seinäjokelaisten 6-5-jatkoaikavoittoon.

SPV sai otteluun todella räjähtävän lähdön, sillä jo kolmen minuutin pelin kohdalla peli oli 3-0 vieraille ja Steelers nappasi aikalisän. Antti Aarnio kavensi pari minuuttia myöhemmin ja erän puolivälin jälkeen Heikki Hätönen onnistui tuomaan isännät maalin päähän.

Toisessa erässä SPV:n Sami Koski vei vieraat taas kahden maalin johtoon ajassa 22:40, mutta Ville Lastikka kavensi reippaat neljä minuuttia myöhemmin ylivoimalla. Kolmannen erän alkupuolella Samuli Grönfors toi kotijoukkue Steelersin tasoihin, mutta päätöserän puolivälin lähestyessä Matias Veikkola siirsi punanutut taas edelle. Erän lopussa Lastikka onnistui kuitenkin illan toisellaan viemään ottelun jatkoajalle.

Jatkoajan viimeisellä minuutilla Matias Veikkola ratkaisi ottelun SPV:n hyväksi.

Miesten Divarissa Josba nousi sarjataulukossa neljänneksi kaatamalla Nurmon Jymyn lukemin 9-7. Vajaamiehisenä matkassa ollut sarjakolmonen Jymy kärsi näin ollen kolmannen perättäisen tappionsa. Josballe kyseessä oli toinen voitto putkeen.

Josban tehokkaimmat olivat tehot 2+1 iskeneet Perttu Puska ja Veeti Naakka, sekä pistein 1+2 onnistunut Aleksi Ahokas. Koko ottelun tehokkain oli kuitenkin maalin ja kolme maalisyöttöä kerännyt Jymyn Lauri Lehtimäki.

Miesten Salibandyliiga:
18:00 Steelers-SPV 5-6 JA

Miesten Divari:
15:30 M-Team-SB Vaasa 8-3
17:00 Josba-NJ 9-7
18:00 ÅIF-O2-Jyväskylä 6-4
18:30 LNM-Tiikerit 5-7

12 comments

  1. Miksei kukaan puhu LASB kun aina vaan Steelers ja muut joukkueet? Liitto boikotoi Lahtea ja LASBia vaikka pärjää hyvin.

  2. Steelersillä on niin mullistava pelitapa laadittu tappioputken johdosta että syystäkin kiinnostaa

  3. Pitää kyllä ihmetellä. Steelerssin penkitys taktiikkaa. Kolmannessa Lastikka ja Sipronen vetivät 2 minuutin vaihdon omissa soi . Tulos kolmoskenttä tuppea puremaan.

  4. Steelerssin viime vuoden trendi näkyy… Aina kun on uusia pelaajia täytyy samat asiat käydä läpi. Onneksi Sihvonen on edelleen pätevä valmentaja. Kesällä tehty fysiikka alkaa näkyä tekemisessä ja olemus on freesi. Nousu ei ala vielä Happee pelistä mutta orastava kevätkunto näkyy jo! Vapise lahti

  5. Miksi ihmeessä pitäisi puhua lasbista jos se ei edes pelannu? 😀

  6. Olin seuraamassa m-team-sb Vaasa peliä. Oli malli esimerkki miten faciliteetit ei pitäisi olla hoidossa. Halliin kun tuli niin meininki oli kuin jossain juniori turnauksessa, vierasjoukkue sai kopin 3 varttia ennen peliä, tullessani lipun myynnistä ei ollut tietoakaan jne. Tämä aiheutti sen, että 3 hengen ryhmäni ei maksanut lipuista mitään (-36€), enkä toista kertaa astu kyseiseen pajaan. Todennäköisesti m team on kuitenkin niin rikas ja menestyvä seura, ettei heidän tarvitse rakentaa tulevaisuutta hoitamalla perusasiat hyvin?

  7. Eikö muka tiimin huippu kotikenttä innosta? Kovasti seurasta hehkutetaan omaa kotiluolaa.

  8. Voi voi, harmi että ei innostanut, siellä taisi olla joku peli. Ainakin jj pääsi nauttimaan kotijoukkueen maali-iloittelusta. Kannattaa varmaan mennä energia areenalle fiilistelemään huipputunnelmaa. Pk seudulla on muutenkin niin kova sählyboomi että heikompaa hirvittää..

  9. On puitteet kunnossa, se on totta. Yleisö vaan puuttuu. Lähtökohta siis paremmin hallussa.