Video: KrP järjesti maalitalkoot Raumalla – SalBa ui syvissä vesissä

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Rauman SalBa isännöi Nokian Krp mittasivat toisiaan sunnuntaina Raumalla. KrP vei voiton maalijuhlista loppulukemin 13-7.

Nokialaisten pistenikkareina kunnostautuivat Valtteri Viitakoski (3+1), Henri Johansson (2+2) ja Matti Koskela (0+4). Johansson on koko sarjan pörssikärjessä, mutta myös Koskela on onnistunut sangen mukavasti puolustajan paikalla, sillä mies on syöttänyt jo 17 maalia tällä kaudella. Se oikeuttaa syöttöpörssin kolmanteen tilaan Juha Rautiaisen ja Sami Kosken takana.

Voiton myötä KrP säilytti kakkostilansa sarjataulukossa. SalBan viime ajat ovat olleet synkkiä. Joukkue on hävinnyt neljä peliä putkeen ja maaliero noissa otteluissa on ollut 18-40. Raumalaisryhmä on valahtanut samalla sarjan jumbosijalle. Joukkue on kärsinyt myös loukkaantumishuolista pitkin syksyä.

Ottelutilastot

7 comments

  1. Salba kaipaisi kyllä paria pelaajaa loukkaantuneiden tilalle jos meinaavat kelkan kääntää. Onko Saku Lahtinen vielä astumassa kehiin salban paidassa vai milloin kuntoutuu?!

  2. Lahtinen on palaamassa ja todennäiköisesti vuoden vaihteessa. Toivottavasti salba ei ole vielä hukkunut.

  3. Onx tää se #KaikkienAikojenSalba niinkuin ennen kautta uhottiin? Oli kuulemma varma playoff paikka jo ennen ku yhtään peliä oli pelattu. Tsemppiä Raumalle.

  4. Ei kukaan varmaan tosissaan huudellut varmasta paikasta pudotuspeleihin. Mutta uskottiin, että se olisi mahdollista ensi kertaa tällä kaudella. Valitettavasti loukkaantumiset ovat sotkeneet Salban peliä esim. Rokosan puuttuminen näkyy karusti. Ja pakko nostaa esille Erik Härkönen, joka miten sen nyt nätisti sanoisi… Ei oikein ole vastannut odotuksia.

  5. Ei muuten ole Koskela tamperelainen, ei Tampereelta kotoisin eikä asu Tampereella…