Video: Porua aiheuttaneen cupin puolivälieräpelin kohokohdat ja kiistanalaiset tilanteet

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS:n ja Kooveen välinen sunnuntainen Suomen Cupin puolivälieräpeli päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen OLS:n 6-5-jatkoaikavoittoon.

Ottelu ratkesi Tatu Kiipelin jatkoajalla iskemään rankkariosumaan. Maali herätti paljon keskustelua, sillä pallo näytti menevän taaksepäin tilanteessa. Kiipeli oli ottelun tehopelaaja pistein 2+1.

Sittemmin on nostettu esille, että Kooveen saamat kaksi rangaistuslaukausta tuomittiin liian heppoisin perustein. Ensimmäisestä rankkarista Koovee tuli 5-5-tasatilanteeseen ottelun lopussa. Tilanteet voit arvioida oheiselta videolta, sillä siitä löytyy myös rankkareisiin johtaneet rikkeet. Kollaasista löytyy muutenkin kattavasti ottelun huippuhetkiä.

OLS jatkaa Suomen Cupin välieriin, jossa se kohtaa Tampereen Classicin. Kamppailu pelataan Oulussa 6.1. 2018.

Ottelutilastot

12 comments

  1. Kylläpä tämä nyt herättää porua, mutta hyvä että kiinnostaa. Itse en olisi viheltänyt yhtään noista rankkareista, mutta tulos oli nyt tuo. Ja parempi voitti, olisi OLSn pitänyt hoitaa voitto kotiin jo varsinaisella.

  2. Toi eka rankkarihan nyt oli selvä! Ja ei toi tokakaan mikään vääryys ollu? mailaa ei saa painaa eikä nostaa

  3. Kaikki rankkarit vihelletty aiheesta, eikä yhtään heppoisin perustein. OLS:n rankkaria sitä vastoin ei edelleenkään olisi pitänyt hyväksyä, menee senttejä taaksepäin!!

  4. Rankkarit kaikki aivan aiheellisia, ei kahta sanaa. Rankkarissa pallo liikkuu taaksepäin, eli ei olisi pitänyt hyväksyä maalia.

  5. Joka kerta,kun tämä kaksikko on puhaltanut tällä kaudella pelejä,niin homma on mennyt päin P:tä Kai joskus joku tarkkailijakin käy paikalla katsomassa tuomari toimintaa.

  6. Olihan siellä asettelujen mukaan ETVn sekä pääsarjatyöryhmän vetäjä katsomassa tuomaritoimintaa. Taitaa vaan olla omat suojatit kentällä.

  7. Alan ymmärtää miksi rankkareihin haettiin sääntömuutos. Edelleen maailman vaikein tehtävä katsoa että meneekö se pallo taaksepäin. Farssi!

  8. Nyt valojatauluun ”hartikaisen korjaamolta”… Hartikainen on piipannut ainakin viimiset 5 vuotta liigassa jolle kyseinen peli on rutiinia, mutta Laaniselle (joka ei hoksannut ratkaisurankkarissa, että pallo menisi taaksepäin) oli taas kauden ja uran esimmäinen ns. Liigapeli minkä pääsi piippaamaan. Mutta entä sitten vaikka OLS voitti? Peliä itse katsoneena OLS oli kyseisellä kerralla rutkasti parempi kuin kapea rosterinen KooVee. Muuten tuomareilta kaikki tuomiot hyvin myytyjä ja tuomittuja luukunottamatta viimistä tilannetta. #posinkautta

  9. Jos jo näistä tulee näin paljon porua niin en malta odottaa noita tulevia sääntöjä kun noi jalkojen liikkeet on myös aika vaikea seurata 😀 esim en oo yhtään varma olisiko toi kooveen toka rankkari sallittu nykysäännöillä kun jalat liikkuu niin nopeasti sivulle että paha nähdä meneekö ne eteenpäin 😀 tai sitten niistä tulee vaan niitä että kävellään koko ajan eteenpäin ja veivataan maali, saattoihan tää olla turhaa arvailua 😀

  10. Joko olet toinen noista tumareista tai sitten ett todellakaan ole käynyt katsomassa kyseisten herrojen puhaltamista.

  11. Se on ihan sama,kuin kauan on puhaltanut pelejä,ainoastaan se ratkaisee miten puhaltaa. Tämä kaksikko ei valitettavasti ole sillä tasolla,mitä kuuluisi olla.

  12. En tiedä, mutta miten noita rankkareita voitiin hyväksyä? Pallo menee jokaisessa selvästi taaksepäin..