Liigat

Video: Salibandyliigassa erikoinen maali – kentällä samanaikaisesti 15 pelaajaa

02.12.
2017
Liigat

Vapaalyönnin lähtiessä liikkeelle kentällä oli runsaasti ylimääräisiä pelaajia. Tästä syntyi 3–0-maali. Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Westend Indians nappasi kotihallissaan voiton Rauman SalBasta perjantain Salibandyliiga-kierroksella. Voittolukemat merkittiin espoolaisille 7–4.

Ottelun avauserässä nähtiin hieman erikoiselta vaikuttanut tilanne, kun Indians sai vapaalyönnin hyökkäyalueella. Molemmat joukkueet vaihtoivat kentällisiään ennen vapaalyöntiä.

Kun Valtteri Kainulainen laittoi vaparista jo pallon liikkeelle, oli Indiansilla seitsemän ja SalBalla kahdeksan pelaajaa vielä kentän puolella vaihdosta johtuen. Heikki Iiskola tälläsi pallon maaliin suoraan Kainulaisen syötöstä ja vei Indiansin 3–0-johtoon.

Tilanne näkyy alla olevassa koosteessa ajasta 1.10 eteenpäin.

SalBa kiri kolmannessa erässä maalin päähän, kun Jani Lehtoniemi iski lukemat 4–3:een. Sen lähemmäksi raumalaiset eivät päässeet, ja Indians tyylitteli numeroita vielä päätöserän lopussa.

Ottelun tehokkain oli 1+2-pisteet summannut heimohyökkääjä Aaro Astala. Tehot 1+1 tehnyt Kainulainen sai tilastoihinsa sadannen liigamaalinsa Salibandyliigassa.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen