Divarit

FBC Turulle mieluinen vahvistus – ”Kasvattajaseuraan palaaminen tuntuu hyvältä”

12.01.
2018
0 Kommenttia
1
Divarit

FBC Turku saa mieluisan paluumuuttajan. Arkistokuva: Jari Turunen.

FBC Turun divarijoukkue vahvistuu, kun Turun Palloseuraa Salibandyliigassa kolme kautta edustanut hyökkääjä Sami Tuominen, 22, palaa takaisin keltapaitoihin.

– Hienoa saada tuttu mies takaisin. Sami on varmasti on meille hyvä lisä monipuolisuutensa vuoksi, sillä hän pystyy pelaamaan niin sentterinä kuin kärkenä. Uskon myös, että saamme taitavasta miehestä piristystä meidän tulivoimaamme, FBC Turun päävalmentaja Teemu Vainio miettii seuran nettisivuilla.

Tuominen on edustuskelpoinen jo lauantaina, kun FBC Turku kohtaa tuoreella Kupittaan Palloiluhallilla NST:n. Seuran mukaan on kuitenkin arvoitus nähdäänkö hyökkääjää kentällä vielä tuolloin, koska hän ehtii harjoittelemaan seuran kanssa vain muutaman kerran ennen sitä.

– Kasvattajaseuraan palaaminen tuntuu tosi hyvältä ja varsinkin kun joukkue on täynnä hyviä juniorivuosien kavereita ja kovia pelimiehiä. Odotan innolla, että pääsen mukaan remmiin, Tuominen itse kommentoi paluutaan.

FBC Turku kertoo tiedotteessaan, että lauantain peliin, joka on ”BeeCeen” ensimmäinen uunituoreella Palloiluhallilla, on myyty jo yli 1000 pääsylippua.

Linkki:
FBC Turun uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila