LASBin tuoreimmassa podcastissa käydään läpi salibandyvuotta 2017

U19-poikien MM-kulta oli yksi salibandyvuoden kohokohdista. Kuva: Mika Hilska

U19-poikien MM-kulta oli yksi salibandyvuoden kohokohdista. Kuva: Mika Hilska

LASBin podcast-sarja on edennyt kymmenenteen jaksoon. Vuoden 2018 ensimmäisessä jaksossa käydään läpi eritoten vuoden 2017 salibandytapahtumia.

Vieraana tämän viikon jaksossa on Pääkallo.fi:n päätoimittaja Joel Siltanen, joka muun muassa avaa sivuston toimintaa haastattelussa. Keskustelua johtaa Mika Virtanen, ja vakiovieraina ovat tuttuun tapaan Toni Lötjönen sekä Perttu Kytöhonka.

Podcastin löydät Soundcloudista ja iTunesista.

Tässä jaksossa:

00:00-42:42 Viikon puheenaiheet. Salibandyliigan kurinpito puhuttaa. Juha Kivilehto palasi Suomeen ja valitsi Classicin. Puheenaiheettomuus salibandyssa puhuttaa.

42:43-1.12:57 Viikon vieraana Pääkallon vastaava päätoimittaja Joel Siltanen.

1.12:58- Pelipuheosiossa keskustelemme mitä jäi mieleen salibandyvuodesta 2017.

4 comments

  1. Urheilulehden 100 parhaan listalla paras salibandyn pelaaja oli Nico Salo sitten Miko Kailiala, Peter Kotilainen ja Krister Savonen. Eli Krister Savonen jo Tatu Väänästä parempi kuten moni Euroopan parhaiden seurajoukkueiden turnauksessa varmasti huomasi.

  2. Lasb B voitti seuran ensimmäisen sm-kullan keväällä 2017. Käsittämätöntä, että Virtanen ei tästä puhunut sanaakaan! Todella toivon että on vain jotenkin onnistunut unohtamaan listasta.

  3. Hah hyvä vuosi 2017 Lasbilla ilmeisesti kun vain J. Kainulainen listassa ”Meillä tehdään mestareita ja unohdetaan loput”