Liigat

Mikko Kohonen rikkoi kolmantena liigapelaajana 500 runkosarjaottelun rajapyykin

17.01.
2018
Liigat

Mikko Kohonen palkittiin keskiviikkona Happeen toimesta. Kuva: Esa Jokinen

Mikko Kohonen esiintyy paraikaa Jyväskylässä pelattavassa miesten Salibandyliigan ottelussa Happee-SPV. Seinäjokelaisten ykkösvitjan oikeana laiturina viilettävälle Kohoselle peli on 500. miesten Salibandyliigan runkosarjassa.

Kohosta aiemmin samaisen runkosarjapelien rajapyykin ovat rikkoneet Petri Kauko ja Mikael Järvi. Tänäänkin Happeen paidassa pelaava Kauko on kerännyt tililleen keskiviikon ottelu huomioiden yhteensä 519 runkosarjan kamppailua.

Järvi lopetti uransa viime kauden jälkeen ja lopulliseksi saldoksi jäi 516 runkosarjan peliä, joten Kohosella on mahdollisuus nousta tilastokakkoseksi ensi kaudella.

Kaudella 1998-99 ensimmäisen liigapelinsä pelannut Kohonen rikkoi viime lauantaina ensimmäisenä liigapelaajana 1000 tehopisteen rajan runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Runkosarjan peleissä Kohonen on iskenyt pisteet 534+299=833 ja pudotuspeleissä tehot 105+63=168.

Kohonen on edustanut urallaan ainoastaan Happeeta ja SPV:tä. Joukkueiden välisestä kohtaamisesta on pelattu ensimmäinen erä ja Happee johtaa maalein 2-1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen