Palaako entinen salibandyliigapelaaja kentille Divarissa loppukauden aikana?

Lassi Ylisiurunen saatetaan nähdä vielä tällä kaudella Divarissa. Kuva: Esa Takalo.

Lassi Ylisiurunen saatetaan nähdä vielä tällä kaudella Divarissa. Kuva: Esa Takalo.

SB Vaasa on siirtänyt riveihinsä varsin mielenkiintoisen nimen loppukautta ajatellen.

Kooveessa vielä viime kaudella kapteenina toiminut ja pitkään tamperelaisseuraa liigassa edustanut Lassi Ylisiurunen jätti salibandykentät kaikessa hiljaisuudessa keväällä. Vaasaan opiskelemaan muuttanut Ylisiurunen on nyt Salibandyliiton siirtolistan mukaan siirretty Divari-joukkue SB Vaasan kirjoille.

– Ei ole vielä sovittu muuta kuin, että siirretään Lassi (Ylisiurunen) meille ennen siirtorajan umpeutumista. Jos meillä tulee iso tarve ja Lassilla on mahdollisuus lähteä mukaan, niin vaihtoehto ei ole poissuljettu siirtorajan takia, SB Vaasan päävalmentaja Jani Lipsanen kommentoi.

Salibandyliigassa 26-vuotias Ylisiurunen on pelannut Classicin ja Kooveen riveissä 112 ottelua ja tehnyt niissä 103 tehopistettä. Tililtä löytyy myös SM-pronssia.

SB Vaasa on miesten Divarissa tällä hetkellä kuudentena.

3 comments

  1. Kova pelimies. Lähtö kooveesta oli yksi muutamasta syystä miksi koovee tarpoo. Mikäli toteutuu, kova vahvistus vaasalle koviin peleihin.

  2. Ihan täysin samoilla sijoillahan Koovee tarpoi nyt esimerkiksi viime kaudellakin vaikka kuinka oli Ylisiurunen kokoonpanossa.

  3. Just noin, oli immonenkin menetys, mutta täyttä tarpomista oli viimekin kausi.