Divarit

Salibandy ja jääkiekko yhteistyöhön – TUTO mukaan FBC Turun edustustoimintaan

13.01.
2018
4 Kommenttia
3
Divarit

FBC Turun miesten edustusjoukkue siirtyy uuden, TUTO Hockeyn kanssa yhdessä aloitettavan osakeyhtiön alle. Arkistokuva: Jari Turunen

FBC Turku kertoi lauantaipäivänä Kupittaan palloiluhallissa uudesta omistusjärjestelystä. FBC Turku ja jääkiekkoseura TUTO Hockey aloittavat yhteistyön, jonka myötä ne perustavat uuden osakeyhtiön.

Tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että seurojen perustama osakeyhtiö keskittyy FBC Turun miesten salibandyjoukkueen edustustoimintaan. Junioritoiminta pysyy entisellään.

Pääkallo.fi uutisoi uusista omistusjärjestelyistä ja TUTO Hockeyn mukaantulosta jo torstaina.

Neuvottelut yhteistyöstä käynnistyivät FBC Turun edustusjoukkueen manageri Antti Väärin mukaan viime elokuussa.

– Olemme pelanneet alusta asti avoimin kortein ja tämä on meille taas yksi selkeä askel eteenpäin. Salibandy kehittyy lajina koko ajan ja uusi osakeyhtiö antaa toimintamme kehittämiseen vahvan selkänojan”, Vääri sanoi ja jatkoi.

– Lähdemme jatkamaan työtä yhtä lailla kuten tähänkin asti, ja tähtäämme maltilliseen kasvuun joka vuosi. Tavoitteena on totta kai korkein sarjataso ja salibandyssa on se hyvä puoli, että sarjatasot ovat auki, molempiin suuntiin.

– Ajatuksena on, että toiminnan eteenpäin vieminen ja yhdessä tekeminen. Me näemme tässä paljon synergiahyötyjä. Löydämme yhteistyön mahdollisuuksia kaikesta, mitä tapahtuu kentän ulkopuolella, ihan lihashuollosta bussikyydityksiin, TUTOn hallituksen varapuheenjohtaja Mikko Lehtinen kertoi.

– Toisena ajatuksena on yhdistää resurssien käyttö. Kolmantena on tietysti urheiluhulluus, Lehtinen jatkoi.

FBC Turku pelaa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla miesten Divarissa. Seuran nimi, logo ja värit säilyvät edelleen samoina. Kaudesta 2018–2019 alkaen FBC Turku pelaa kotiottelunsa uudessa Kupittaan palloiluhallissa.

Muokattu 13.1. 15.05: Uutista täydennetty FBC Turun tiedotteesta otetuilla kommenteilla.

Linkki:
Uutinen FBC Turun sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen