Liigat

Sarjanousija jatkoi päävalmentajansa sopimusta – ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä”

11.01.
2018
5 Kommenttia
5
Liigat

Janne Kainulainen jatkaa kuopiolaisten peräsimessä. Kuva: Jari Turunen.

Salibandyseura Welhot ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja ja seuratyöntekijä Janne Kainulainen ovat solmineet 1+1 -vuotisen jatkosopimuksen.

Uusi sopimus pitää Kainulaisen seurassa vuoden ensi vuoden huhtikuuhun, jonka lisäksi sopimus sisältää option kaudesta 2019-2020.

Kainulainen saapui Welhoihin toukokuussa 2016 sveitsiläisestä Ad Astra Sarnenista, jossa hän toimi valmennuspäällikkönä sekä juniorivalmentajana.

Ensimmäisellä päävalmentajakaudellaan Kainulainen johdatti miesten edustusjoukkueen Divarin mestaruuteen ja liiganousuun.

Seurahistoriansa ensimmäisellä kaudella miesten Salibandyliigassa Welhot on tähän mennessä voittanut 15 ottelustaan kuusi ja hävinnyt yhdeksän. Saavutetut 12 pistettä oikeuttavat sarjataulukossa sijaan 11.

Seura on ollut tyytyväinen Kainulaisen panokseen, niin päävalmentajan kuin seuratyöntekijän rooleissa.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Jannen panokseen kuluneen puolentoista vuoden aikana. Ei pelkästään edustusjoukkueen kilpaurheilullisiin tuloksiin peilaten, vaan myös siksi, että Janne on kyennyt tuomaan omalla tietotaidollaan ja persoonallaan positiivista virettä, niin miesten edustusjoukkueen kuin koko seuran päivittäiseen toimintaan ja tekemiseen. Jannen jatkosopimuksen myötä pystymme jatkamaan edustusjoukkueen prosessia pitkäjänteisesti kohti niitä tavoitteita, joita olemme seuraavaksi asettaneet, seuran toiminnanjohtaja Panu Lappi taustoittaa.

Myös Kuopioon hyvin kotiutunut Kainulainen on tyytyväinen jatkosopimukseen.

– Olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta jatkaa jatkuvasti eteenpäin pyrkivässä seurassa. Luonteeltani olen sellainen ihminen, joka haluaa oppia koko ajan uutta ja kehittyä niin valmentajana kuin ihmisenä, ja Welhoissa oppii joka päivä jotain uutta huikeiden ihmisten ympäröimänä. Hyvillä mielin lähdetään jatkamaan hyvin alkanutta matkaa, Kainulainen kommentoi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila