Divarit

Steelers laittoi sarjakärjen ahtaalle – katso keskiviikon salibandytulokset

10.01.
2018
11 Kommenttia
1
Divarit

Classic voitti Steelersin niukasti. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa Classic isännöi tänään Steelersiä. Ottelu päättyi lopulta tamperelaisten 8-7 -voittoon.

Ottelun avauserä oli varsin tapahtumarikas, sillä ensimmäisen 20-minuuttisen aikana nähtiin kaikkiaan seitsemän maalia. Ensin Classic siirtyi johtoon, mutta alle kahden minuutin kuluttua tästä Steelers johti jo lukemin 3-1. Eetu Sikkinen ja Lassi Vänttinen toivat sarjakärjen tasoihin, mutta reipas puoli minuuttia ennen ensimmäistä erätaukoa Timo Johansson vei illan toisellaan Steelersin johtoon.

Toinen erä vastaavasti oli yhden maalin erä. Steelers kun ei onnistunut maalinteossa Eemeli Salinin ja Juha Kivilehdon jäähyjen aikana, niin Classic otti ja tasoitti pelin ajassa 38:29 Joonas Pylsyn toimesta.

Kolmannen erän alku oli Classicin. Erää kun oli pelattu vähän yli puolet, olivat tamperelaiset osuneet jo kolmesti. Steelers reagoi tähän ottaen aikalisän, minkä jälkeen Mikko Ruokolainen kavensikin lukemiksi 7-5. Ville Lastikka toi ”teräsmiehet” maalin päähän ajassa 54:29.

Ruokolaisen illan toinen toi Steelersin tasoihin ajassa 55:41, mutta Sami Johansson latasi jo seuraavalla minuutilla isännät jälleen maalin johtoon. Tuo johto piti ja Classic nappasi värikkäiden vaiheiden jälkeen kaksi pistettä.

Ottelun tehokkain oli Classicin Lassi Vänttinen tehoin 1+3. Sarjakärki ei edelleenkään ole kokenut tappiota varsinaisella peliajalla tällä kaudella. Tämän illan seitsemän maalia on suurin maalimäärä, mitä tamperelaisjoukkue on tällä kaudella päästänyt omiin yhdessä ottelussa.

Sarjataulukon 12. keikkuvalle Steelersille tappio oli toinen perättäinen.

Miesten Divarissa puolestaan Tiikerit aloitti räväkästi EräViikingit Akatemiaa vastaan johtaen avauserän jälkeen lukemin 3-1. Toisessa erässä EV Akatemia nousi tasoihin ja ohi, mutta Tiikerit nappasi toisen erän viimeisen viiden minuutin aikana tekemiensä kahden maalin myötä johdon vielä takaisin.

Kolmannen erän alku oli jälleen akateemikkojen, sillä numerot olivat ajassa 44:35 ErVin hyväksi 6-5. Tämän jälkeen molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen ja ottelu päättyi näin ollen ErVi Akatemian 7-6 -voittoon.

Kotijoukkueen tehokkain oli Perttu Järvinen, joka teki maalin ja syötti kaksi. Patrik Laitinen osui kahdesti.

Tiikereiden tehomies oli 2+1 -tehot nakutellut Tomi Palin. Timo Hinttaniemi teki kaksi maalia.

Voitolla EV Akatemia nousi Tiikereiden ohi karsintaviivan yläpuolelle, mutta Tiikereillä on yksi peli vähemmän pelattuna. Kaksikon alapuolella sarjataulukossa majailevat FBC Turku ja Blue Fox.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Classic-Steelers 8-7

Miesten Divari:
18:30 EräViikingit Akatemia-Tiikerit 7-6

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila