Tuskaista oli Welhoilla sunnuntai-iltana Salibandyliigassa. Arkistokuva: Jari Turunen.

EräViikingit kävi Kuopiossa näyttämässä kaapin paikan, kun se haki Welhoista selvän 10-2 -vierasvoiton miesten Salibandyliigassa.

EräViikingit oli ottelussa alusta saakka askeleen edellä, sillä jo kuuden ja puolen minuutin pelin jälkeen peli oli vieraille 3-0. Welhot turvautui aikalisään, mutta ei saanut kurssia kuitenkaan järin hyvin käännettyä. Erän viimeisen maalin iski illan toisensa maalannut Marko Juselius.

Toinenkin erä oli ErVin, sillä helsinkiläiset veivät sen nimiinsä lukemin 3-0. Kahden erän jälkeen isännät olivat siis seitsemän maalia perässä ilman ainuttakaan tehtyä osumaa.

Kotijoukkueen kuparinen rikkoutui vasta 8-0 -tilanteessa ajassa 46:41, kun Aleksi Viinikainen viimeisteli uransa ensimmäisen liigamaalin. Seuraavat kaksi osumaa teki jälleen EräViikingit ennen kuin Olli Taskinen sivalsi ylivoimalla loppulukemiksi jääneen 10-2 -kavennuksen Juha Rautiaisen syötöstä.

Vierasjoukkueelta palkittiin koko kolmoskentällinen. Keskushyökkääjä Mikko Sipilä takoi ottelussa hattutempun ja laiturit Miska Mäkinen ja Roni Laasonen saalistivat kaksi maalisyöttöä mieheen.