Divarit

Video: Jatkoaikojen erikoisjoukkue – jo viisi voittoa varsinaisen peliajan jälkeen

08.01.
2018
0 Kommenttia
0
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Karhut ja Josba kohtasivat lauantaina miesten Divarin kamppailussa Porissa. Josba vei kamppailusta pistepotin jatkoaikavoitolla maalein 6-5, kun Perttu Puska laukoi pallon kotijoukkueen verkkoon ajassa 64.51.

Kirjoitimme lauantaina tuoreeltaan Puskasta, joka on ratkaissut jo neljä peliä jatkoajalla tällä kaudella. Joensuulaisten vahva jatkoaikaputki jatkui vielä sunnuntaina jolloin joukkue kaatoi FBC Turun jatkoajalla maalein 8-7.

Sunnuntainen voitto oli Josballe jo kauden viides jatkoaikavoitto, ja kolmas jatkoaikavoitto putkeen. Kahdeksantoista pelatun kamppailun jälkeen joukkueen ottelu on edennyt kuudesti varsinaisen peliajan yli, ja vain kerran Josba on kärsinyt tappion. Silloin kyseessä oli rangaistuslaukaisukilpailu.

Ottelun hahmona hääri Puska, joka iski pisteet 2+1 kamppailussa. Josba on noussut kolmen pelin voittoputken myötä Divarin kakkostilalle. Karhujen kausi on ollut hankala ja joukkue on taulukon kymmenennellä sijalla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen