Divarit

Video: Kahden maalin takaa tasoihin viime minuuteilla – voittomaali jatkoajan viimeisellä sekunnilla

10.01.
2018
2 Kommenttia
1
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

FBC Turku ja Joensuun Josba mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Divarin kamppailussa. Josba nousi ottelun loppuhetkillä tasoihin ja vei voiton Samu Juvosen ajassa 64.59 ampumalla jatkoaikamaalilla.

FBC Turku oli voitossa kiinni vielä viimeisille minuuteille saakka. Juvonen iski 7-6-kavennuksen ajassa 58.26 ja Jesse Reijosen osuma ajassa 59.07 johdatti joukkueet jatkoajalle. Joensuulaisten tehomies oli Juvosen (2+1) ja Reijosen (1+2) lisäksi 2+1 maalaillut Perttu Puska. Tuomas Tokila pysäytti maalillaan 26 laukausta. Turkulaisten teholinkoja olivat Aku Kuikka (2+1) ja Aleksi Havia (1+2).

Josban kolmas perättäinen jatkoaikavoitto tarkoitti sitä, että joukkue nousi Divarin kakkoseksi. FBC Turku sai jatkoaikatappiosta yhden pisteen ja on kolmanneksi viimeisenä sarjassa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen