Video: Kova tälli – Classicin tehohyökkääjä loukkaantui vuoden ensimmäisessä pelissä

Classic jatkoi voittokulkuaan keskiviikkona. Kuva: Esa Takalo

Classic jatkoi voittokulkuaan keskiviikkona. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Esport Oilers mittelivät paremmuudesta vuoden ensimmäisessä Salibandyliigan ottelussa keskiviikkona. Classic oli ottelussa parempi maalein 6-3.

Tamperelaisten kannalta ikävää oli se, että joukkueen syyskauden tehokkain pelaaja Sami Johansson (22+12) loukkaantui toisen erän alussa. Johansson sai iskun reiteensä Oilersin Casper Pfitznerin keskialueen ”töötin” vuoksi, ja joutui jättämään pelin kesken. Pfitzner sai tilanteesta viiden minuutin jäähyn. Tilanne näkyy maalikoosteella kohdasta 0.50 eteenpäin.

Classicin pistenikkareita olivat kahdesti maalannut Asser Jääskeläinen sekä kaksi maalisyöttöä tarjoilleet Janne Lamminen ja Lassi Vänttinen. Vieraiden tehokkain oli 1+1 naulannut Pfitzner. Ottelu piti sisällään Ruotsista Suomeen palanneen Juha Kivilehdon ensiesiintymisen Classic-paidassa.

Voitto oli Classicille jo 14. putkeen. Tamperelaisryhmä johtaa sarjaa kahdeksan pisteen kaulalla seuraavaan joukkueeseen nähden. Oilersin kannalta tappio tarkoitti sitä, että joukkue putosi seitsemänneksi sarjataulukossa.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

8 comments

  1. Aika törkeä Pfitzneriltä. Ihme on jos ei tule lisäkakkua. Pelin tuomaritaso oli erittäin huonoa. Kuinka tuollaisia voi päästää liigapeleihin.

  2. Pitkä on näillä tuomareilla matka liigatuomariksi ja eilen oli Pohjanmaalta Tampereelle. Pfiznerin temppu selvä PR 1.
    Liian monta Oilersin telomista ja väkivaltaisuutta jäi rankaisematta.
    Divarissa jatkoa näille sankareille, ei jatkoon!

  3. Miksi tuomereiden kortti ei noussut? Selkeä paikka naulata Pfitzner ulos. Hänellä ei ollut mitään muuta tavoitetta kuin vahingoittaa Johanssonia. Nämä pitää saada pois salibandysta.

  4. Haloo heiveröispi kaveri lentää ja johansson pää ylhäällä kun pelataa!!

  5. Ei paljon selkeämpää vahingoittamisyritystä olekkaan hetkeen nähty. Pidempi pelikielto ei olisi yhtään pahitteeksi.

  6. Pfitzner tulee toki kovaa tilanteeseen, mutta pelaa palloa ensin. Tyylipuhdas pallonriisto.

  7. Ihan sama vaikka ois pallossa eka jos panee jalan kaverin eteen noin. Erikoista kommentointii jos jostain vinkkelistä pystyy puolustaan pfitznerii. No toivotaan et lahdes ei nähdä näitä.

  8. Tuonhan pitäisi olla aina jäähy kun perseen työntää eteen???