Liigat

Video: Kova tälli – Classicin tehohyökkääjä loukkaantui vuoden ensimmäisessä pelissä

05.01.
2018
8 Kommenttia
1
Liigat

Classic jatkoi voittokulkuaan keskiviikkona. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Esport Oilers mittelivät paremmuudesta vuoden ensimmäisessä Salibandyliigan ottelussa keskiviikkona. Classic oli ottelussa parempi maalein 6-3.

Tamperelaisten kannalta ikävää oli se, että joukkueen syyskauden tehokkain pelaaja Sami Johansson (22+12) loukkaantui toisen erän alussa. Johansson sai iskun reiteensä Oilersin Casper Pfitznerin keskialueen ”töötin” vuoksi, ja joutui jättämään pelin kesken. Pfitzner sai tilanteesta viiden minuutin jäähyn. Tilanne näkyy maalikoosteella kohdasta 0.50 eteenpäin.

Classicin pistenikkareita olivat kahdesti maalannut Asser Jääskeläinen sekä kaksi maalisyöttöä tarjoilleet Janne Lamminen ja Lassi Vänttinen. Vieraiden tehokkain oli 1+1 naulannut Pfitzner. Ottelu piti sisällään Ruotsista Suomeen palanneen Juha Kivilehdon ensiesiintymisen Classic-paidassa.

Voitto oli Classicille jo 14. putkeen. Tamperelaisryhmä johtaa sarjaa kahdeksan pisteen kaulalla seuraavaan joukkueeseen nähden. Oilersin kannalta tappio tarkoitti sitä, että joukkue putosi seitsemänneksi sarjataulukossa.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen