Divarit

Video: Monivaiheinen peli – viiden minuutin tehojakso ratkaisi Kempeleessä

08.01.
2018
0 Kommenttia
4
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

LNM ja O2 mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Divarin ottelussa Kempeleessä. LNM voitti kamppailun lopulta maalein 9-7.

Kotijoukkue aloitti pelin vahvasti ja johti kamppailua puolen välin jälkeen maalein 4-1. Noin 12 minuuttia myöhemmin O2 oli kääntänyt tilanteeksi 6-4. Aikavälillä 47.48-52.52 LNM laittoi kunnolla puita uuniin ja nousi kahden maalin tappioasemasta kahden maalin johtoon. O2 kavensi vielä, mutta LNM iski ratkaisun tyhjään rysään viimeisellä minuutilla.

LNM pistenikkareina kunnostautuivat eritoten Tuukka Kivioja (3+0), Samuli Saukko (2+1) ja Eerik Lukkari (1+2). Vieraiden Joni Lempinen iski pisteet 2+1 ottelussa. Erityismainintana voidaan nostaa kokeneen Ismo Nybackan kauden avausosuma. Nybacka, 33, on pelannut Divarissa aiemmin urallaan SC Bluesissa vuosina 2005-08 ja kaudella 2010-11 FCV:ssä.

LNM on miesten Divarin yhdeksäntenä ja samoissa pisteissä sijaa ylempänä olevan O2:n kanssa. Joukkueiden ero on tällä hetkellä hyvin pieni, sillä O2 on sijaa ylempänä kaksi maalia paremman maalieron vuoksi.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen