Video: Paikallisvastus sai kyytiä Suomen Cupin välierissä – lopputuloksena 10-2-murskajaiset

Classicin ykkösvtija iski kahdeksan maalia Kooveen verkkoon. Kuva: Esa Takalo

Classicin ykkösvtija iski kahdeksan maalia Kooveen verkkoon. Kuva: Esa Takalo

Classic ja Koovee mittasivat toisiaan lauantaina naisten Suomen Cupin välierissä Tampereella. Classic oli paikallispelissä selkeästi parempi maalein 10-2.

Ottelun ensimmäisen 25 minuutin jälkeen kamppailu oli 1-1, mutta sen jälkeen Classic meni menojaan. Classicin tehopelaajia olivat eritoten Nina Rantala (3+2) ja Minna Kallio (2+2).

Classic kohtaa Suomen Cupin finaalissa SB-Pron. Finaali pelataan 20.1. Tampere Areenalla.

Esa Takalon ottelukuvat
Ottelutilastot

7 comments

  1. Sarjan 1 ja 3 tällä hetkellä? Pelejä lisää sm-sarjaan.

  2. Koovee totaalisesti Kauppien varassa ja kun toinen pois, niin tämä on silloin taso. Ilman heitä Kooveen sijoitus olisi se perinteinen sijat 9.-10.

  3. Jonku olet oikeassa ja samoin tuntuu olevan maajoukkuekkin pulassa ilman kaksosia. Mut tosi on et kaikki kärki jengit on haavoittuvaisia jos 2-3 parasta on sivussa. Jopa classic jos Rantala ja alankot puuttuu.

  4. Kooveelta puuttui yksi kärkipelaaja, ja toinen jäi sillon kantamaan ryhmää yksin. Jokainen joukkue toki heikkenee jos 1-2 parasta poissa, mutta tässä tapauksessa voidaan puhua romahtamisesta jos kahdesta parhaaasta on toinen poissa.

  5. Tarkennuksena että Kooveelta puuttui 3 ykköskentän pelaajaa. Kaikki jopa Jonskukin ymmärtää että sellanen vaikuttaa lopputulokseen.