ESS: LASB avasi Hall of Famen – kiinnitti ensimmäisenä seuralegendan ja kultajoukkueen

Justus Kainulainen oli mukana LASB:n ensimmäisessä Hall of Fame -joukkueesa. Kuva: Esa Takalo.

Justus Kainulainen oli mukana LASB:n ensimmäisessä Hall of Fame -joukkueesa. Kuva: Esa Takalo.

LASB aloitti lauantain Salibandyliigan kotiottelunsa TPS:aa vastaan juhlallisissa merkeissä. Joukkue kiinnitti seuran Hall of Fameen ensimmäisen joukkueen ja henkilön. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Etelä-Suomen Sanomat.

Kunnian olla seuran ensimmäinen Hall of Fame -joukkue sai viime vuonna SM-kultaa voittaneet B-pojat. Kulta oli seuran ensimmäinen ja merkittävä siinäkin mielessä, että nykymuotoisen LASB:n perustushetkellä seura asetti tavoitteekseen SM-mitalin seuraavien viiden vuoden aikana ja onnistui siinä heti ensimmäisenä vuonna.

B-poikien kultajoukkueesta LASBin edustusjoukkueessa pelaavat tällä kaudella Verneri Weckman, Justus Kainulainen, Elmo Lavonen, Julius Lehto, Joni Puolakka, Arttu Tolonen ja Atte Mustjoki.

Ensimmäisenä henkilönä Hall of Fameen puolestaan kiinnitettiin seuralegenda Kai Vitie. Vitie on edustanut Lammin Salibandya seuran alusta saakka vuodesta 2002. Hän on toiminut seurassa pelaajana, valmentajana, sekä toimihenkilönä. Hän valmensi edustusjoukkuetta, kun LaSB nousi Divariin keväällä 2013.

Otteluun oli lisäksi kutsuttu paikalle kaikki LASBin edustusjoukkueessa urallaan pelanneet pelaajat, jotka olivat tavattavissa ottelun jälkeen.

Linkki:
ESS:n uutinen aiheesta

One comment

  1. Kai Vitie:n valinnalle annan varauksetonta peukkua, sen sijaan jonkun junnujoukkueen palkitseminen vuosi sen jälkeen kun ovat voittaneet on vähän kornia. Olkoonkin nuori seura, mutta historia vaatii aikaa sen saavuttamiseen.