Divarit

FBC Turku haki murskaavan vierasvoiton – kotijoukkueelle merkattiin 36 minuuttia jäähyjä

08.02.
2018
2 Kommenttia
4
Divarit

FBC Turku dominoi Sipoossa. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Divarissa FBC Turku oli tyly vieras ÅIF:n kotiluolassa, kun se pyyhki isännillä lattiaa lukemin 13-3 Sipoossa.

Turkulaiset olivat kaksi erää täysin kotijoukkuetta edellä. 40 minuutin pelin jälkeen tilanne oli hurjat 8-0 vieraille. Toisessa erässä ÅIF:n paketti ei pysynyt kasassa jäähyjen suhteen, sillä isännille merkattiin kaiken kaikkiaan 31 minuuttia rangaistuksia toisella 20-minuuttisella. FBC Turku istui yhden kahden minuutin rangaistuksen.

Kolmannessa erässä ÅIF iski salamamaalin heti alkuun ja onnistui erän aikana vielä kahdesti muutenkin. FBC Turku takoi kuitenkin viisi osumaa ja vei ottelun nimiinsä 13-3. Ottelun lopussa ÅIF:n Timi Lindroos kartutti vielä kotijoukkueen jäähytilastoihin yhden viiden minuutin rangaistuksen.

Voitolla FBC Turku nousi ÅIF:n ohi sijalle 10. Turulla on kuitenkin peli enemmän pelattuna kuin sipoolaisilla. Karhut valahti putoamiskarsintaviivan alapuolelle, mutta porilaisilla on yksi peli vähemmän pelattuna kuin ÅIF:lla ja kaksi peliä vähemmän kuin FBC Turulla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila