Nina Rantala mätti viisi maalia murskajaisissa – katso naisten Salibandyliigan lauantain tulokset

Nina Rantala johtaa Salibandyliigan pistepörssiä. Arkistokuva: Esa Takalo

Nina Rantala johtaa Salibandyliigan pistepörssiä. Arkistokuva: Esa Takalo

Tampereen Classic jatkoi vakuuttavia otteitaan naisten Salibandyliigassa murskaamalla O2-Jyväskylän maalein 16–2.

Liigan pörssikärki Nina Rantala oli hurjassa vireessä, sillä maajoukkuekapteeni ampui pallon viisi kertaa jyväskyläläisten maaliverkkoon. Lisäksi Rantala syötti kaksi kotijoukkueen osumaa.

Sanni Nieminen, Ella Alanko ja Eliisa Alanko säestivät 2+3-tehoilla.

Classic ja SB-Pro taistelevat runkosarjan voitosta, ja tilanne säilyi lauantain jälkeen samana kuin aiemminkin. Joukkueet ovat nyt tasapisteissä, mutta SB-Pro on pelannut yhden ottelun enemmän.

EräViikingit ja TPS ylsivät voittoihin omissa otteluissaan, ja näin ollen vankistelivat sijoituksiaan sarjan keskikastissa. Viimeisen playoffien kotiedun oikeuttavalla sijalla on PSS, joka on kaksi pistettä EräViikinkejä edellä.

Kaikista kovin taistelu kärjen lisäksi on tällä hetkellä pudotuspeliviivalla. Sekä ÅIF että O2-Jyväskylä ovat lauantainkin jälkeen neljässä pisteessä. ÅIF on maalieron turvin viimeisessä pudotuspelipaikassa eli kahdeksantena.

Ottelun vähemmän pelanneella ÅIF:llä on vielä viisi peliä jäljellä tämän kauden runkosarjaa.

Naisten Salibandyliiga lauantaina:
Classic–O2-Jyväskylä 16–2 Ottelutilastot
ÅIF–EräViikingit 3–7 Ottelutilastot
TPS–NST 8–2 Ottelutilastot
SB-Pro–Koovee 7–6 rl. Ottelutilastot

5 comments

  1. O2 päävalmentaja ei vaivautunut edes paikalle! Oli kuulemma jossain höpö höpö junnujen peleissä. Joukkueen pelaajat todella kiitollisia ja hyvällä fiiliksellä. Häpeä!!!

  2. J. Lirkki on muuten paskassa pelikunnossa, ei mitään tulosta ja rankkukin hutiin. Käsittämätöntä, että esiintyi joskus majussa.
    On tää vähän vitsiä koko tyttösäbä jos totta puhutaan.

  3. Mitähän pelejä olet Jeba katsonut, sillä Jaana Lirkki on ollut koko kauden Pron paras sentteri ja on huippu kunnossa, sillä hän pelaa todella vahvaa peliä molempiin suuntiin. Oona ja Veera kauppi epäonnistu myös rankkareissa ja Veera on tästä huolimatta edelleen maailman paras pelaaja.

  4. Kun ei riitä jos puhutaan joukkue urheilusta että on hyvä pelaaja kun omissa soi 5 kertaa kuudesta maalista. Mut tietenkin kun omat pisteet ajaa joukkueen menestyksen edelle niin sit ollaan oikealla tiellä. Niin kauan kun naissalibandyssä muutamat pelaajat pelaa vain hyökkäys päähän tulosta on turha odottaa.

  5. Kauppeja saa arvostella, ei edes aiheesta. Tietäjät taas saakerran haukkua aiheetta mutulla kaikki 😉