Pohjanmaan joukkueille tappiot Divarissa – Blue Foxin ahdinko syveni

ErVi Akatemia haki voiton Pohjanmaalta ja nousi pudotuspeliviivan yläpuolelle. Kuva: Juhani Järvenpää

ErVi Akatemia haki voiton Pohjanmaalta ja nousi pudotuspeliviivan yläpuolelle. Kuva: Juhani Järvenpää

Blue Fox isännöi lauantaina ErVi Akatemiaa miesten Divarissa. Vahvan kolmannen erän pelannut Akatemia vei pelistä voiton loppuluvuin 5-2.

Kahden erän jälkeen ottelu jännittävässä 1-1-tilanteessa. Akatemia latoi kolmannen erän ensimmäisellä kympillä kolme maalia sekä vielä 5-2-osuman viimeisen kympi alussa, ja Blue Fox ei saanut tuon jälkeen enää kiriä aikaiseksi.

Vieraiden teholinkona esiintyi hattutempun laukonut puolustaja Miikka Kareinen. Juho Niinikoski syötti kaksi maalia ja Santeri Kainulainen saalisti kaikkiaan 25 torjuntaa.

Voitto oli ErVi Akatemian viides perättäinen ja joukkue nousi pudotuspeliviivan yläpuolella kahdeksanneksi. Blue Foxin tilanne on tällä hetkellä hankala. Joukkue on sarjan viimeisenä, ja karsintaviivalle on matkaa neljä pistettä, kun kuusi ottelua on pelaamatta.

Divarin tulokset:
Blue Fox-ErVi Akatemia 2-5 Ottelutilastot
Loviisan Tor-SB Vaasa 6-3 Ottelutilastot

4 comments

  1. Blue Fox!!viimeinen samuttaa valot tähtihallista.
    Toki myös valitettavaa että putoatte kakkoseen paikallispelejä ajatellen,mutta nyt siinä vaan tulee niin käymään!takas ette vaan nouse ainakaan 10 vuoteen.

  2. Piti olla ”varma” putoaja, mutta toisin kävi. Junnut ensi kaudella vielä valmiimpia divaritasolle.

  3. Sieltä on siniketuista tyrkyllä lähialueen divariseuroihin pelaajia keväällä…

    Onko Tiikerit jo varmistanu ens kauden sarjapaikan divariin? Jokunen peli pitäis vielä voittaa, eikä loppuohjelma lupaa kovinkaan montaa pistettä..

  4. Kait ole varmistanut, mutta ei ole selvä suora putoaja varmasti, miten ennen kautta veikattiin! Mä laittaisin rahat kuitenkin Tiikereiden divaripaikan puolesta.