SB Vaasa haki pisteet Tähtihallista – kaikkien aikojen Divari-joukkue lähellä putoamista

Tero Saaristo oli yksi vaasalaisten pisteonnistujista perjantaina. Kuva: Juhani Järvenpää

Blue Fox ja SB Vaasa mittasivat toisiaan perjantai-iltana ensiksi mainitun kotikentällä miesten Divarissa. SB Vaasa vei ottelusta voiton maalein 9-4.

SB Vaasa näytti kaapin paikan heti ensimmäisessä erässä, sillä erätauolla vierasjoukkue johti peliä 4-0. Toisessa erässä Blue Fox sai maalihanat auki, mutta kolmoserään mentiin vaasalaisten 7-2-johtoasemassa. Viimeinen erä päättyi tasan 2-2, mutta se ei riittänyt kotijoukkueelle.

SB Vaasan pistenikkareita olivat tutut pelurit. Kevin Nylund iski pisteet 3+1 ottelussa ja Tero Saaristo syötti kolme osumaa.

Vaasalaisten kolmas perättäinen voitto vankisti joukkueen asemaa sarjakolmosena. Blue Foxille tappio oli kolmas putkeen ja ”Siniketut” on Divarin viimeisenä.

Toiseksi viimeiselle sijalle on jo kuuden pisteen matka. Jos joukkue ei voita sunnuntain Karhut-peliä ja Tiikerit kerää kaksi pistettä tai enemmän lauantain ja sunnnuntain peleistä, niin perinteikkään pääsarjaseuran Divari-taival on lähestulkoon käytännössä varma. Blue Fox on Divarin maratontaulukon kärjessä ja seuralla on hallussaan useita ennätyksiä Divarissa. Liigakausien lisäksi Blue Fox on esiintynyt toiseksi korkeimmalla sarjatasolla yhteensä 20 kautta.