Divarit

SB Vaasa julkaisi koskettavan videon – entiset joukkuekaverit muistelevat edesmennyttä ystäväänsä

08.02.
2018
1 Kommentti
9
Divarit

Janne Kainulainen pelasi Lasse Mäkisen kanssa SC Bluesissa useamman vuoden. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasan lauantaina pelattava runkosarjan viimeinen kotiottelu O2-Jyväskylää vastaan on samalla hyväntekeväisyystapahtuma, joka kulkee nimellä ”Lassen matsi.”

Ottelussa kerätään varoja vapaaehtoisen pääsymaksulla lyhentämättömänä Vaasan keskussairaalan PET-kuvantamislaitteen hankintaan. Lahjoitus on osa Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen #PETforBotnia –kampanjaa. Ottelu on samalla muisto-ottelu 26-vuotiaana menehtyneen Lasse Mäkisen muistoa kunnioittaen.

Aikanaan O2-Jyväskylässä, SC Bluesissa ja Woodcuttersissa Divaria pelannut Mäkinen menehtyi syöpään vuonna 2011. Tuon jälkeen Woodcutters ja fuusion myötä sittemmin SB Vaasa on jakanut joka kevät runkosarjan viimeisessä kotipelissään Lasse Mäkisen muistopalkinnon pelaajalle, joka on kauden aikana osoittanut hyvää henkeä toisia kohtaan, niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

SB Vaasa julkaisi Facebookissa ja YouTubessa koskettavan videon, jossa Mäkisen entiset joukkuekaverit muistelevat, mikä teki edesmenneestä pelimiehestä niin erityislaatuisen joukkuekaverin ja ihmisen.

SB Vaasan Facebook-päivitys:

Video Youtubessa:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila