Suomi päätti MM-karsinnat tyrmäämällä isäntämaa Viron 15-1

Suomi ei antanut kisaisännälle mahdollisuuksia. Kuva: IFF.

Suomi eteni MM-karsinnoista oletetusti joulukuun Prahan kisoihin selvänä lohkoykkösenä maalierolla 111-3. Viimeisessä karsintapelissä kaatui Viro lukemin 15-1.

Sami Johansson aloitti maalinteon ajassa 6:01. Syötön avausosumaan antoi Eemeli Salin. Seuraavan osuman iski Jami Manninen todella tarkalla kanttilaukauksella etuyläkulmaan. Enempää maaleja ei avauserässä nähty.

Toisen erän Suomi avasi terävästi, kun alle minuutin pelin jälkeen Atte Eronen latasi pallon Jani Kukkolan poikittaissyötöstä Viron verkkoon. Muutama minuutti myöhemmin Valtteri Kainulainen löysi Heikki Iiskolan parhaasta maalintekosektorista, eikä nuorukainen paikastaan erehtynyt.

Ennen erän puoliväliä Suomelta osuivat vielä Joonas Pylsy, Nico Salo ja Kainulainen. Tilanteesa 7-0 Viro ottikin aikalisän. Aikalisän jälkeen Carol Viiding kavensikin, mutta vielä ennen toisen erän päätöstä Suomelle osuivat Savonen, Johansson ja Manninen.

Kolmannessa erässä Suomi osui vielä viidesti. Ottelun tehokkain oli Valtteri Kainulainen tehoin 1+3.