Oranssipaitainen O2-Jyväskylä laittoi Karhut nippuun vasta aivan pelin lopussa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Divarissa O2-Jyväskylä kaatoi Porin Karhut lukemin 5-0 kotikentällään lauantaina. Ottelu oli varsin erikoinen, sillä avausosuma nähtiin vasta ajassa 48:04.

Ei ole kovin tyypillistä salibandyottelulle, että kumpikaan joukkue ei onnistu ensimmäisten lähes kahden ja puolen erän aikana maalinteossa, mutta tällä kertaa niin kävi. Avausosuman jälkeen O2-JKL aukaisi ketsuppipullon sitten kunnolla ja onnistui viimeisen kymmenminuuttisen, niin kutsutun ”pelimiesten kympin”, aikana kaikkiaan viidesti.

Ottelun tehokkaimpana häärinyt isäntien Ville-Pekka Virtanen takoi siis tehot 2+1 vajaan yhdeksän minuutin aikana.

One comment

1. Kaunis tuo Sepposen laukaus. Pitää myös nostaa esille O2 maalivahdin Kauppisen nollapeli!