Ulkomaat

Video: Falunin maali jäi hyväksymättä – voitto-osuma ajassa 59.53 sytytti täpötäyden hallin

12.02.
2018
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Falun ja Mullsjö mittasivat toisiaan launtaina Ruotsin Superliigan ottelussa. Falunin Johan Falhström iski 3-2-voittomaalin ajassa 59.53 ja sytytti hallin ilmiliekkeihin. Falunin ottelussa oli jälleen kova yleisömäärä, sillä paikalla oli 2523 katsojaa.

Ottelun virallinen avausmaali nähtiin toisessa erässä Mullsjön toimesta, mutta Rasmus Enström viimeisteli kertaalleen jo avauserässä. Osumaa ei vain hyväksytty, sillä pallo kimposi melko nopeasti pois Mullsjön maalista.

Ottelun pistenikkari oli kaksi maalia syöttänyt Omar Aldeeb. Falun nousi voitolla takaisin sarjakärkeen. Mullsjö on kuudentena.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen