Liigat

Video: Kanerviston liigauran avausmaali jäi voitto-osumaksi Oulussa

13.02.
2018
1 Kommentti
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS ja TPS kohtasivat sunnuntaina miesten liigaottelussa Oulussa. TPS voitti niukkamaalisen kamppailun lukemin 3-1.

Turkulaisryhmä osui kahdesti toisessa erässä ja kerran viimeisen kympin alussa, ja OLS ei pystynyt kuromaan etumatkaa kuin yhdellä osumalla. Voittomaalista vastasi toisessa erässä osunut Tatu Kanervisto. Maali on puolustajan ensimmäinen Salibandyliigassa.

TPS nousi voiton myötä Salibandyliigan kuudenneksi. OLS kärsi viikonloppuna kaksi tappiota ja on sarjan kymmenentenä. Pudotuspelimahdollisuudet ovat enää hyvin vähäiset, sillä kahdeksan parhaan joukkoon on vielä seitsemän pisteen matka.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen