Liigat

Video: Kapanen viimeisteli komean rankkariosuman Oulussa

13.02.
2018
0 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS ja ErVi kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Oulussa. ErVi haki vieraspisteet maalein 4-2.

Ottelu pysyi tiukkana alusta loppuun ja ratkaisu nähtiin vasta viimeisellä vitosella. Voittomaalista vastasi lopulta Mika Majalahti ajassa 56.30. ErVin tehopelaajana kunnostautui kaksi maalia syöttänyt puolustaja Janne Salonen.

ErVi on miesten liigan kolmantena ja kakkostilalle on matkaa neljä pistettä. OLS hävisi viikonloppuna molemmat ottelunsa. Kymmenentenä majailevalla joukkueella on seitsemän pisteen matka pudotuspeliviivalle, joten vaikuttaa hyvin todennäköiseltä, että Oulussa ei pelata enää runkosarjan jälkeen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen