Divarit

Video: Loviisan Tor huristeli voittoon kolmannessa erässä

21.02.
2018
0 Kommenttia
0
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Loviisan Tor ja ErVi Akatemia mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Divarin ottelussa. Loviisan Tor voitti kotiottelunsa loppulukemin 8-4.

Akatemia iski 4-4-tasoituksen kolmannen erän alussa, mutta sen jälkeen Tor maalasi vielä neljästi. Kotijoukkueen pisteniiloja olivat Jesse Tolvanen (1+1), Matias Palm (2+0), Iiro Liede (2+0) sekä Joni Niiranen (0+2). Maalivahti Henri Haapaniemi pysäytti 23 laukausta ja syötti maalin. ErVi Akatemian Juho Niinikoski ja Joonatan Lindholm olivat myös kahden tehopisteen miehiä (1+1).

Loviisan Tor on Divarin neljäntenä ja toistaiseksi kiinni kotiedussa. ErVi Akatemian kolmen pelin tappioputki on johdattanut joukkueen sarjan toiseksi viimeiseksi. Sijat 9-13 ovat kuitenkin kaikki keränneet yhtä paljon pisteitä (22).

Ottelutilastot

Lehdistötilaisuus:

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen